reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

madziarena podziwiam twoją małą że tyle aż przejechała z tobą. Niezły dystans sobie chcieliście zafundować:)
My dziś ostatni dzionek i wieczorem pakowanie. Byliśmy raz jeszcze na krupówkach pochodzić, teraz m poszedł z Zuzią na plac pograć w badmintona a Pawcio usnął. Jutro po śniadaniu chcemy wyjechać. Większość dziś już śmigała do domu bo pogoda niezbyt. Od dobrych 4 dni wciąż padało, dziś wykukuje słonko niby od jutra ma być już ładnie tu.
Mamy pełno zdjęć ale zgram na spokojnie w domu jak zajedziemy wiec pokażę nieco później.
Pozdrawiam Was ciepło;-)

reklama
Bry dzien ;-)
swieto u was to na forum cisza ;-)
ja dzis leczo nagotowalam, i placuszki z cukini na obiad robilam :tak:
jeszcze 4 cukienie leza na balkonie a 4 oddane dla sasiadki i mamy :tak:

Ciacho pytalas o ogrod wiec juz w miare doprowadzilam do ladu i skladu hehe :tak:

Marzenka fajnie ze sie wybawilas poszalalas :-) ale raz nie zawsze :tak:

Larvunia twoj na dworze a moje siedza w domu i wyjsc nie chce...zaraz ich do kapieli bede gonic :tak:

Yola zdrowka dla was...jak m w pracy dalej zadowolony ??

Megi to teraz milej imprezki weselnej zycze :-)

Madziarena to ladnie z Amelka pojezdzilas tyle km podziwiam :tak:

a reszcze milego wieczorku :tak:

reklama
a moja padła znów szybko, bo przed 20. chyba się wymęczyła wśród dzieci jak bylam u koleżanki. no i polatała troche, a ja za nią...no cóż - uroki macierzyństwa.

jutro mam wyprowadzke z sypialni i pokoju dziecka, i śpimy z Hesią w gościnnym, bo do tatusia przyjeżdza kolega pomoc trochu na budownie, a wieczorem będą łupać w gierki. i pewnie poł nocy będą grać. wiec żebyśmy się wyspały - wolę wyprowadzkę :)

Do góry