hello
ja tez wstalam zeby poranna kawe wypic przed wyjsciem..
jeszcze do tego brzuch mnie boli na okres.....juz powinnam dostac i tak se czekam.
owca no szybko ja sie tego spodziewalam bo tyle km co my zrobilismy to sama bylam zmeczona a on dzielny chlop i dal rade

ja zaprowadze mlodego i pojde do biedry pozniej ogarne dom poprasuje bo wczoraj dwa prania zrobilam

po 12 bede go odbierac i od razu ciocia go zabierze do babci a ja do pracy pojde...boze teraz to juz wogule dni beda zapitalaly
owca oczko wodne fajna sprawa.mojego brat mial fajnie to wszystko wygladalo teraz zlikwidowal bo sama niewiem czemu

ale ja dla mnie warto..
my mamy te akwarium ale ciagle cos trzeba robic moj sie wkurza hehe a mnie to smieszy bo mu sie nie chce

i tez troche kasy poszlo..teraz zlikwidowalismy rosliny bo slimaki wychodzily no i grzalka nam pekla niewiadomo czemu

maly w nocy wstal na siku akcje przy tym zrobil bo nie bylo jego autka zygzaka i chcial zebym poszukala..no chyba na glowe upadl..............no ale szybko zasnal

tylko ze ja niedospana a jeszcze do pracy dzis..dobrze ze nie musze dzis stac na kasie

mam nadzieje ze wasze dzieciaki nie beda robily cyrkow w przedszkolu