reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Larvunia seteczka dla Ciebie ;)

ej jak rano bylo zimno, i mgła, ja wstałam hesi dać mleczko, i zaległam jeszcze. i ona tez. a wstałyśmy i piękne słoneczko i cieplutko....

a moj menzu dzis z kierownikiem okna zaznaczają jupi.........

reklama
moj maly juz spi..
padl tak jak myslalam chyba z 10km przejechalismy a on na swoim rowerku:tak:
future jeszcze troche i wy bedziecie tam mieszkac:-D
a wlasnie kroma jak tam przeprowadzka?
megi widze ze trudny czas macie ale pociesze cie ze i tu minie trzeba byc cierpliwym....dobrze ze niepracujesz bo tak bys nawet nie odespala.....
ciacho jak tam dzionek?

Heloł.
My też już w domu, jakoś koło 17 zlądowaliśmy :tak: fajnie było, dotleniliśmy się i dzieci też ;-) i trochę oderwaliśmy się od tego całego "bałaganu" życiowego i problemów ... Byliśmy u Moich teściów na obiadku, wracaliśmy do domku to kalorie obiadkowe zrzuciliśmy hehe super było, Ja bym mogła tak co dzień ale Mój do auta przyzwyczajony i czasami ciężko go na rower wyciągną hehe ale jak jutro będzie w miarę ładna pogoda to też go wyciągnę już nie do teściów tylko na samą przejażdżkę :tak: :-) fajnie można się odstresować a i dzieci lepiej śpią bo już nie raz byliśmy na przejażdżce ale to z dobry tydzień a nawet i więcej temu, teraz Mu nie odpuszczę trzeba korzystać póki jako taka pogoda jeszcze jest :-):-) a tutaj jakie pustki, widać że weekend chyba że na tajnym przesiadujecie :-p ;-)

mycha my ogolnie bardzo rowerowi jestesmy jak mam wolne i jest pogoda to wsiadamy..
cos innego przynajmniej:tak:
ciacho widzialam kolczyki ladne:tak:

Witam z wieczorka...
my jednak poszlismy po obiadku na dzialke nie chcialo nam sie szwedac gdzies wiec tam poszlismy :tak:
Dzieciaki sie wylataly,potem moja mama i brat wpadli na kawke i dzien nam zlecial..
wrocilismy o 19 pokapalam dzieciaki i laba :tak:

Mam pomysla bo wymyslilam sobie na dzialce oczko wodne hehe i mam zonka bo zastanawiam sie czy robic czy nie..
czy warto..sama nie wiem bo troche kasy tez jednak trzeba wydac i jest troche roboty z tym i ogolnie zastanawiam sie czy nam ono potrzebne :-p:confused:..jak myslicie?? :-p

Marzenka to ci mlody szybko zasnal wow...moje bajke ogladaja jeszcze ale o 21 do wyra :tak:
Mycha to fajnie ze wycieczka udana zawsze to dzien zleci i nie mysli sie o problemach :tak:
a tescie pomagaja wam choc troche??..

Ciacho mowils ze lenilas sie hehe ale ciasteczka upieklas ;-)

Uciekam milego wieczorku i udanego poranku jutro w przedszkolach haha :-):-)
u nas jutro tez rozpoczecie ale bez zadnego apelu normalnie ida juz z plecakami i maja lekcje hehe dziwnie ale coz..:sorry2:

hello
ja tez wstalam zeby poranna kawe wypic przed wyjsciem..
jeszcze do tego brzuch mnie boli na okres.....juz powinnam dostac i tak se czekam.
owca no szybko ja sie tego spodziewalam bo tyle km co my zrobilismy to sama bylam zmeczona a on dzielny chlop i dal rade:tak:
ja zaprowadze mlodego i pojde do biedry pozniej ogarne dom poprasuje bo wczoraj dwa prania zrobilam:laugh2:po 12 bede go odbierac i od razu ciocia go zabierze do babci a ja do pracy pojde...boze teraz to juz wogule dni beda zapitalaly
owca oczko wodne fajna sprawa.mojego brat mial fajnie to wszystko wygladalo teraz zlikwidowal bo sama niewiem czemu:baffled:ale ja dla mnie warto..
my mamy te akwarium ale ciagle cos trzeba robic moj sie wkurza hehe a mnie to smieszy bo mu sie nie chce:-Di tez troche kasy poszlo..teraz zlikwidowalismy rosliny bo slimaki wychodzily no i grzalka nam pekla niewiadomo czemu:baffled:
maly w nocy wstal na siku akcje przy tym zrobil bo nie bylo jego autka zygzaka i chcial zebym poszukala..no chyba na glowe upadl..............no ale szybko zasnal:tak:tylko ze ja niedospana a jeszcze do pracy dzis..dobrze ze nie musze dzis stac na kasie:tak:
mam nadzieje ze wasze dzieciaki nie beda robily cyrkow w przedszkolu:tak:

reklama
Witam.
Widzę rowerowy weekend ja byłam w szkole w sobote i w niedziele - juz sie zaczęło :/
Wczoraj byliśmy na basenie z małą - ale szalała :)
Ja dziś pobudka o 5:30, 6:20 budziłam małą (gdzie ona wstaje zawsze ok 10-11) ubraną i usmiechniętą mężuś zawiózł do p-la. Ciekawe co tam się dzieje - ale mam nerwa ... o 11:00 idziemy już na pasowanie !! SZOK ale 8 wrzesnia sa dożynki to mala juz jako przedszkolak bedzie wystepowac. Trzymajcie kciuki, zeby bylo ok ...
Mycha ja tez kocham rower - ale moj zostal oddany do naprawy bpo cos z pedałem się stalo i ósemki w kołach. Lece prscowac bo mam audit i mase roboty a sama jestem paaa
p.s. Larvunia - 100 latek zdrówka i spełnienia marzeń !

Do góry