reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Dzień dobry
Dziś w końcu się wyspałam, młody w sumie tylko na mleczko się wybudził po północy i tak spał do 6.50, chociaż tyle dobrego:tak: W nocy nie słyszałam by kaszlał, dziś bardzo sporadycznie, może syrop zaczął działać no i go po kąpieli nasmarowałam pulmeksem baby. Za półtorej godz młodą odprowadzę, zajdę jeszcze do sklepu po jakieś łakocie dla dzieciaków bo się wieczorkiem zejdą 2 sąsiadki.
Jej, rok temu o 10:03 przyszedł na świat mój skarbuś:happy:
Miłego dnia

megi wszystkiego najlepszego dla Pawelka, zdrowka i usmiechu:-)
59049271_1-Kinderbal-Wodzirej-dla-dzieci-Przyjecia-urodzinowe-dla-dzieci-i-okolice.jpg

madziarenka hej :)
Megi sto lat dla Pawełeczka :*
U mnie nocka ok, Kubuś tylko raz się obudził, dałam pić i spał do po 8:00.. Smutno mi.. okropne uczucie budzić się sama.. gdy przez ostatnie 2 tygodnie zawsze był ktoś obok :(

Witam :-)
megi ja tez posylam wam zyczonka wszystkiego najlepszego :-):-)

My po spotkaniu w szkole przywitaniu,pani pokazala klasy dziecia gdzie bede mieli zajecia
od jutra o 7:45 zaczynamy ale to tylko 45 minut i potem do przedszkola :tak:
Fajnie bo beda 3 grupy i w kazdej tylko po 6 dzieci :tak:
Potem malego odstawilismy do przedsz.i pojechalam do Reala i w koncu kupilam rower hehe tyle sie czailam az w koncu zakup zrobiony zawsze bylo mi szkoda kasy i tak odwlekalam a dzis jeszcze sie udalo taniej bo bylo 20% taniej wiec zaoszczedzilam az 50 euro wiec sporo :tak: jeszcze tylko zostalo mi kupic koszyczek dla psiaka i bede jezdzic :-D

Szykuje pomalu obiad,i na jutro zupe kalafiorowa odrazu zrobie :tak:

Mdziarena to fajnie ze mala dzis nie plakala :-) moze juz jej tak zostanie :tak:
Aniolek smutno mi jak czytam twoje posty...:-( Trzymaj sie najgorzej znow przywyknac od nowa :tak:

reklama
Hej.
U Nas dzisiaj też "mokro" bo pada i w ogóle pogoda do niczego ..

Megi 1oo lat dla Pawełka!

Madziarena super, że córcia nie płakała, tak trzymać ;-)

Future Tobie spokojnej drogi i też miłego dnia.

Aniołek współczuję ale trzymaj się, a kiedy teraz zaś się zobaczycie?

Miłego dnia.

Do góry