reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Witam wszystkich :)
ja właściwie spod Gorzowa bo z Kłodawy ale podepne się tu :) Jestem mamusią 8mio tygodniowej Alicje :D Zaczynam odczuwać skutki nocnych pobudek ale i tak moja żabcia to skarb aż tak mocno w nocy nie buszuje , ale za to teraz w dzień juz mało śpi czasem tylko dwie trzy drzemki po pół godziny zastanawiam się czy to normalne?
A dzisiaj byliśmy w poradni chirurgicznej bo coś z pępuszka cieknie żabci i pediatra nas wysłał i nastraszył że to może być przetrwały moczownik na szczęście Pani doktor rozwiała te straszne chmury i powiedziała że to się najprawdopodobniej ziarniak w pępku zrobił i zasmarowała azotanem i na kontrol kazał przyjśc. Któraś z Was może miała z czymś takim doczynienia???

reklama
Ja po spacerku , polazilam 30 minut z psiakiem
snieg taki drobny sypie :tak:
my na obiad mamy dzis ryz z warzywami i kurczakiem :tak:
pozniej jade do miasta , musze wyskoczyc cos zalatwic :tak:

Megi to fajnie ze rodzinka wpadnie :-) bedzie wesolo ;-)
Ciacho to pilnuj pilnuj malucha..wykaz sie ciotka jakas zabawa haha :-p
Marzenka jak tam sie czujesz masz jakies dolegliwosci ??..pochwal sie ta pasta czy smaczna wyjdzie :-)

Milego dzionka :-)

mariplosa witaj :-)
ja nie mialam takich problemow wiec nie pomoge..rozgosc sie w naszych skromnych progach;-)
owca paste juz robilam na kanapki dajesz lososia wedzonego ogorek korniszon jajko i troszke majonezu pyszne cos innego takiego
kochana z doleglowosci to hmmm duszno czesto.wymiotowac jeszcze nie wymiotowalam ale zauwazylam ze nie moge gum i cukierkow mietowych bo mnie bierze,,,spac sie chce leniwa jestem,,syfki zaczely wychodzic.....z jedzeniem tez problem bo nigdy niewiem na co mam ochote....no i slodkie mnie odrzucilo

owca a pilnuje wyjscia nie mam:-D, juz dzisiaj 1,5 godziny bylismy na dworze, mlody pieknie zjadl obiad gdzie z z tym sa u niego problemu a tu chcial dokladke:-D:-D on glownie sam sie bawic ale czorta trzeba pilnowa:tak:
mariplosa witaj
marzenka to takie drobne niedogodnosci ciazowe;-)

Witam
wrocilam wlasnie z miasta :tak:
przywiozlam paczki wiec wcinam i kawke popijam :-)
pokupilam pare drobiazgow i mlodemu dzinsy bo wiecznie ma powycierane nogawki jak na kolanch chodzi w przedsz.:wściekła/y:

Marzenka ja taka podobna paste robilam z makreli wlasnie i tez smaczna jest :tak:
moze wymioty cie omina :tak: ja tylko z Hania wymiotowywalam a z szymkiem ani razu :tak:

Ciacho a ile ten malec ma lat czy miesiecy ?..na dlugo zostajecie w gosciach ?

Witam nowa kolezanke :-):-)

reklama
Do góry