reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
ciacho a można tak powiedzieć ;-) młody na pulmicorcie jest .... do 6 lutego, później pulmolog nas czeka.
Teraz jest w g-wie u teściowej, idzie do kina z kuzynkami dziś :-) ale się cieszy. Jego pierwsze wyjście z kuzynkami do kina ... one chodzą co miesiąc (są u babci na ferie- teściowej), wczoraj powiedziałam prosto z mostu, że też chcę by poszedł z nimi jak on chce. Od razu światełka się synkowi zapaliły w oczach ze szczęścia :-D

czesc madziarena

...ja chyba zaraz na spacerek idę z córcią i psiurę wezmę niech się wybiega...

ja ogarnelam domek w koncu.
niepamietam kiedy sprzatalam tak generalnie:-Dale juz patrzec nie moglam jak sie chatka zapuscila
dawid mi caly czas kaszle tzn nie caly czas tylko przy wysilku..taki odrywajacy ma...chyba sie przejde jeszcze raz do lekarza bo ten pulneo i pecto dril nie pomogl jak widac
larvunia a niech idzie dlaczego ma miec gorzej niz one;-)

Marzenka a kup Dawidowi syrop z prawoślazu ale bez zadnych dodatkow. Marta miala straszny kaszel i po tym syropie przeszlo, dawalam jej 4 razy dziennie po 1 lyzeczce, kosztuje ok 3 zł.

niuska moje tylko na rubital ida zaden inny prawoslazowy nie pomaga ale ten z malina, swego czasu nie bylo go w zadnej aptece dla mnie ten syrop jest super nawet jak go bralam:-D
larvunia niech mlody korzysta taki sam wnuczek jak reszta:tak: a na co ida?

ciacho marzenko dzięki ;*

ciacho a poszedł na... "strażnicy marzeń" Strażnicy marzeń : Sieć kin Helios 14:30 jest już w kinie :-) Ciekawe jak tam jego wrażenia... pierwszy raz poszedł.

.....jezzzzzzzzzzzzzzzu jak zimno.. 30-40 min a zmarzłam. Pies wybiegany, Misia nawet się zdrzemnąć zdążyła. ;-)

reklama
Do dr. Kozłowskiego :-D Do Szwankowskiej czy jak ona tam ma nie pójdę już... te same leki bez badań ciągle ile można... może i dobra ale chcę jak mogę innego lekarza opinię.
Już w grudniu go rejestrowałam... a co?

Do góry