reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

hejo
owca niepwoedzialabym ze to z papierku te koszyki:szok:bardzo ladne
ja wczoraj widzialam aniolka z makaronu:eek:bardzo ladny...ile to cierpliwosci trzeba miec:tak:
my wczoraj przed 22 poszlismy spac ogladalismy czerwonego kapturka ja jak zwykle przysnelam a dawid ogladal wiec wolalm isc wczesniej bo jakby zasnal to niemoglabym go dzwignac:eek:
kroma ja sie wcale mu nie dziwie bo jaki ma w tym interes..ja tez niewiem jak zamawiac ale to mowie poczekam na mojego on zna angielski lepiej napewno mu pojdzie niz mi...
kroma a powiedz nie ma opcji ze przy odbiorze zaplace?bo ja przelewem nigdy nie place tylko jak juz to tradycyjnym przelewem w kasie.
jak sie czujesz?ile juz przytylas?u mnie 2kg;-)
dzis ciotka zabiera dawida do babci bo ja nigdzie jeszcze nie wychodze wiec bede miala spokoju przez kilka godz bo momentami to mnie do szalu doprowadza:baffled:nie lubie jak nie chodzi do przedszkola bo wtedy nadrabia i wydziwia:wściekła/y:

reklama
hejka

Nie ma innych opcji niż blokada karty. Ale jest wszystko po polsku tam, jest opcja do zaznaczenia żeby był polski. Jeszcze nie zrobili opcji przy odbiorze i z tego co wiem to chyba tylko w Uk jak się zamawia przez Ebaya można przy odbiorze, a sklepy sobie zastrzegają, że tylko z karty można. Ja jak zamawiam z New looka to też M płaci i Kartą Visa, on ma w Multibanku konto. No i paczka szybko idzie dość. Ja ostatnio zamówiłam do Uk bo miałam dużą i chcieli więcej wziąć za przesyłkę do Polski, a ciotka jechała autem z Uk to mi wzięła i na jej adres zamówiłam. Miała ją już po kilku dniach. Do Polski idzie z około tydzień, maks do 2 jak są jakieś święta po drodze. Tylko chyba kurierem idzie ale nie jestem pewna, bo New look to poczta polska przynosi.

A mnie gardło boli, Olka ma ciągle biegunkę.

Marzenka- ja mam 1kg na plusie, no miałam mdłości na początku i schudłam. A teraz przybieram. Jeszcze noszę spodnie moje. Ale brzuch mam piłkę, z dnia na dzień mi wyszedł. Mdłości mam ale wieczorem i chyba skurcze, bo w nocy mnie cały duł kuje. Chyba, że to dziecko tak kopie. A ty jak?

Ostatnia edycja:
no ja w sumie dobrze nic sie nie dzieje....
ja tylko w jedne spodnie wchodze tzn wchodze ale sie nie dopinam w brzuszku:-Djak sie cieplej zrobi to w leginsach bede lazic.ja mam nadzieje ze duzo nie przytyje czekam na ta wiosne jak na zbawienie chce wiecej ruchu swiezego powietrza a tu jeszcze z miesiac trzeba czekac......z dawidem przytylam 25 kg teraz chciaabym maks 15.
teraz bym pewnie mniej przytyla ale mam malo ruchu cialoo mam sflaczale nie to co biegalam:baffled:na jedzonko bardzo uwazam najwazniejsze ze niemam ochoty na slodkie,,wczoraj wstalam z drzemki zjadlam 2 kostki czekolady bleeeeeeeeeeeee zalowalam ze zjadlam no i gazowanego mi sie nie chce wogule....takze to mnie cieszy..bardziej tak na zdrowo jadam ale co ztego moge bardzo uwazac na jedzonko a wody duzo moge miec w organizmie;-)

Witam

kroma- spoko tak myślałam, mi też nie chciałoby się bawić, gdybym nie zamawiała. Ja spróbuje zamówić. Kroma a zwykła karta visa wystarczy czy trzeba mieć kredytową lub debetową?

Ja wstałam koło ósmej. Teraz kiełbaski robię synkowi, bo zażyczył sobie:-)w końcu choroba go opuszcza i apetyt wraca.

Aneteczka zwykła wystarczy. A dla Miłosza szybkiego powrotu do zdrowia. Moje dzieciaki coś czyści, ale chyba od marchewki, bo jadły dużo wczoraj marchwi tartej.

Marzenka
- ja kupiłam sobie takie ciążówki co można potem chodzić w nich po ciąży bo mają gumkę krótką a się rozciągają. Ale też obstawiam w większości na legginsy.

A mnie nogi bolą, chyba od siedzenia.

witam wieczorenie dopiero wrocilam :baffled: nie ma litosci codziennie tak to jak normalnie jestem sztywna:confused2:
kroma ale z paypal to chyba tylko jak sie ma karte przypisana do niego co? bo ja mam paypal ale nie mam karty do niego przypisanej

witam
ale dzis mialam zalatany dzien, najpierw wysprzatalam domek na blysk potem z mala na rower, potem spacer do brata, od brata do siostry i tak o 20:00 zladowalysmy kapiel i 20:20 mala juz spala :)
Ogladam filmiki na TVN ;) w koncu cos leci w tej TV :) See you

o matko ja tu wchodze poczytac sobie, a tu 4 wpisy.
ech

my po chrzcinach, julcia moja coreczka jest zlociutka i kochana. aniolek taki, ze hej. dzwonilam do domu, guciu i hesiu sa zdrowi prawie, w sensie, ze im sie nie oogorsza. bardzo sie ciesze.

zdjec mam milion, to niebawem wgram, ale jak dojade do domu.
jutrem.
lowe

reklama
Witam

Wstawać śpiochy!

ciacho- fajne są te płytki, ja takie kolory lubię :-) ale ja wogóle maniak jestem jeśli chodzi o biały i różnego rodzaju szarości.

future - Hesia to duża dziewczynka, pewnie po mężu poszła

Mój prawie 4 latek waży 15,5 kg tylko, że on z wagą stanął w miejscu od jakiegoś roku, ciągnie go w górę, teraz ma 103cm. Miał okres, że taki pultaśny był, jak patrzę na zdjęcia to nie wierze, że takie serdelki miał, ale tak do roku.

Ostatnia edycja:
Do góry