marzenka21
Fanka BB :)
hejo
owca niepwoedzialabym ze to z papierku te koszyki
bardzo ladne
ja wczoraj widzialam aniolka z makaronu
bardzo ladny...ile to cierpliwosci trzeba miec
my wczoraj przed 22 poszlismy spac ogladalismy czerwonego kapturka ja jak zwykle przysnelam a dawid ogladal wiec wolalm isc wczesniej bo jakby zasnal to niemoglabym go dzwignac
kroma ja sie wcale mu nie dziwie bo jaki ma w tym interes..ja tez niewiem jak zamawiac ale to mowie poczekam na mojego on zna angielski lepiej napewno mu pojdzie niz mi...
kroma a powiedz nie ma opcji ze przy odbiorze zaplace?bo ja przelewem nigdy nie place tylko jak juz to tradycyjnym przelewem w kasie.
jak sie czujesz?ile juz przytylas?u mnie 2kg;-)
dzis ciotka zabiera dawida do babci bo ja nigdzie jeszcze nie wychodze wiec bede miala spokoju przez kilka godz bo momentami to mnie do szalu doprowadza
nie lubie jak nie chodzi do przedszkola bo wtedy nadrabia i wydziwia
owca niepwoedzialabym ze to z papierku te koszyki
bardzo ladneja wczoraj widzialam aniolka z makaronu
bardzo ladny...ile to cierpliwosci trzeba miec
my wczoraj przed 22 poszlismy spac ogladalismy czerwonego kapturka ja jak zwykle przysnelam a dawid ogladal wiec wolalm isc wczesniej bo jakby zasnal to niemoglabym go dzwignac

kroma ja sie wcale mu nie dziwie bo jaki ma w tym interes..ja tez niewiem jak zamawiac ale to mowie poczekam na mojego on zna angielski lepiej napewno mu pojdzie niz mi...
kroma a powiedz nie ma opcji ze przy odbiorze zaplace?bo ja przelewem nigdy nie place tylko jak juz to tradycyjnym przelewem w kasie.
jak sie czujesz?ile juz przytylas?u mnie 2kg;-)
dzis ciotka zabiera dawida do babci bo ja nigdzie jeszcze nie wychodze wiec bede miala spokoju przez kilka godz bo momentami to mnie do szalu doprowadza
nie lubie jak nie chodzi do przedszkola bo wtedy nadrabia i wydziwia
jak sie cieplej zrobi to w leginsach bede lazic.ja mam nadzieje ze duzo nie przytyje czekam na ta wiosne jak na zbawienie chce wiecej ruchu swiezego powietrza a tu jeszcze z miesiac trzeba czekac......z dawidem przytylam 25 kg teraz chciaabym maks 15.