reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Dzień dobry,
piję kawkę i czekam aż maluda moja wstanie ;) zaraz do kościoła potem do Amis ma przyjsc kuzynka to wywale nogi na wyro i TV a pozniej jakas kawka do mamy i looz ;) niedziela zleci ;)
Future poka fotki poka ;)

reklama
hej
aneteczka moj warzy 17kg i ma 105cm;-)
my przed obiadkiem idziemy na spacer a po obiadku drzemka jak zwykle:tak:;-)
milej niedzieli

Witam !!

ja kawke wypilam wlasnie , wstawilam warzywka na rosol i mam labe:-)
m jeszcze spi ,dzieciaki u siebie sie bawia wiec spokoj;-)
pozniej idziemy na bajke do kina a co tam..:-p przynajmniej czas zleci :tak:

Ja nawet nie wiem ile moj wazy musze go zwazyc...:tak:

Future ogarniaj sie i wrzucaj fotki :-p:-p

Milej niedzieli !!

dzien dobry
owca korzystajecie idzcie na filmik, future widze ze maniaczka zdjec,
aneteczka a ja tych kafelek niekupuje bo cena 8tysiakow:baffled: za wc i lazienke a wc ma 0,7mx1m lazienka 1,7x1,5 wiec na taki metraz taka cena to zaporowa nie ma co szukamy dalej

Hejka

Nie wiem jak to jest z Pay palem. Ale na allegro M płaci Pay Palem i mówił mi że ja też bym mogła przez moją kartę. A teraz można każdą kartą zapłacić bo się pytałam M wczoraj.

Ja przelotem bo mi Arek choruje wymiotuje.

Przepraszam za moją nieobecność w weekend...mąż zrobił w piątek niespodziankę i przyjechał na 2 dni, dziś o 18 pojechał znów ale byle już do piątku, ostatecznie soboty:tak: i wraca z poligonu.
Pozdrawiam was kochane:*

reklama
Do góry