reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
no wgrywam się właśnie do galerii z moją Julcią ;)

no i mam chwilkę wiec wam w skrócie opiszę.
Julka jest aniolkeim. zasypia bez usypiania, sama w łózeczku, jest bardzo podobna w zachowaniu do mojej Helenki jak byla malutka.z ero problemów, ciągle uś,iechnięta, mięciutk ai pachnąca. dopiero kończyła 3 miesiące.
chrzciny były dość szybkie, bo było zimno w kosciele. z kosciola nie dalam zdjec, bo ciemne i nic nie widac.

w zasadzie cieszę się, że pojechaliśy bez dzieci bo moglam się zająć Julką i pomóc jej mamie w przygotowaniach, a moim nic nie bylo, a nawet dobrze, ze zostali, bo dalej chorzy.
wlasnie spią...więc niech dochodzą do siebie...

Future ałaaa boli :-D:-D
u mnie brak czasu kochane, nie mogę spać po nocach ostatnio, chodzę niewyspana do pracy. A w pracy młyn, że hej.
Kubek nie tęskni, moja mama mówi, że czasem chodzi po domu ze spuszczoną głową i powtarza "mama" ale nie płaczę, wiec jest ok. Dni teraz tak szybko mijają, jak chodzę do pracy.. Paweł dopiero przyjeżdża w lipcu:baffled::baffled: .. no to tyle u nas

mnie tu nie ma caly dzien a tutaj pustki:confused:
ja na nogach po 13 godzin rany jestem zryta na maxa ale jeszcze ogarniam bo mojego nie ma wiec wszystko na mojej glowie,
szkola dzieciakow, baseny i cala reszte czyli jeszcze mozg pracuje :-D:-D

Czesc wam kobitki kochane,dawno mnie nie bylo...a teraz gdy termin juz sie zbliza to ponownie zagladnelam na forum...;-)
Mam troche stracha przed nastepnym porodem...:-\ mam nadzieje ze szybko to pojdzie...
Future- widze ze u ciebie tez drugi synus? ;-) gratulacje!

wow aga, ja nie wiedzialam, że ty się spodziewasz ;)
a możę wiedziałam, ale nie pamiętałam....

no cudnie. a ile będzie lenka starsza?23 miesiące...dobrze liczę?

fajnie. U nas ciężko, Hesia jeszcze byla taka nieporadna te pol roku temu, myslę, ze teraz by bylo nieco lepiej haha.

a jakie imię wybrałas dla synka? i rodzisz naturalnie? ja się nie bałam. najbardziej się bałam rozłąki z Heśką.

czesc laski
mi wczoraj szybko dzien zlecial
bylam po poludniu na badaniuu prywatnego lekaarza na 3d:-)
a tak wszystko wporzadku nic sie nie dzieje;-)
ciacho na jakim etapie jestescie?

reklama
Witam !!
u nas snieg z deszczem pada a ja myslalam ze wiosna idzie buu :angry:
cos nam forum poudpadlo hehe jakis taki spokoj tu ;-)
ja kawke pije i spadam na jakies zakupy bo echo w lodowce :tak:

Aniolek fajnie ze dni ci leca predko i Kubulek zadowolony z mama to dobrze :-)
szkoda ze twoj dopiero w lipcu wroci..dlugo ale dasz rade twarda babka jestes ;-)

Larvunia co tam zamilklas ? jak dzieci zdrowe ?

Marzenka i jak badanie widzialas dzidzie?..3d fajna sprawa :tak:

Witam nowa kolezanke :-):-) pisalas z nami juz kiedys ? bo jakos nie kojarze...:baffled:

Milego dzionka :-)

Do góry