reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Hej !
dzis troche wczesniej jestem w domu to popijam sobie kawke ! :-)
ale cieplutko u nas dzis 14 st :tak::tak:..az chce sie cos robic hehe

Ciacho zdrowka dla corci :-) czekamyna foteczki niecierpliwie :-)
Marzenko co tam kupilas fajnego w pepco ??

kurcze ja juz tyle czasu na miescie nie bylam , nic nie kupilam hehe..
ale normalnie nie mam kiedy...moze w piatek uda mi sie do centrum wyskoczyc :baffled:

Milego popoludnia:-):-)

reklama
Future dobre hehe mordodarcie :-D:-D:-D
w wozek mlodego i na pole wywiezc ;-);-)

ide sobie umyc okienka u dzieciakow...bo jakos checi nabralam :tak:

future ja tez mam juz nerwa na mlodego,cwaniak jeden pyskowac mi zaczal!!!!:wściekła/y::wściekła/y:kare ma na slodkie:wściekła/y:
patrze na termometr a tam 10 stopni:szok::szok:w cieni zimno jeszcze ale i tak juz fajnie :tak:
ja dzis walnelam sie na lozko w sypialni bo akurat mi fajnie sloneczko dawalo pol godzinki tak sobie lezalam i buzia nabrala kolorow;-)
owca kupilam 4 kubki bo 3 ostatnio zbilam i brakowalo mi i lampke do sypialni ;-)
jutro ide na lowy lumpowe bo dostawa ugadalam sie kumpela:tak:
kabel mi przyszedl i lapek dziala jak milo:tak::tak:

Marzenko no to fajnie ze kabel masz wiec mozesz swobodnie klikac ze swojego kompa hehe ;-);-)

ja dumna jestem z siebie :-D bo umylam 2 okna u dzieciakow , wypralam im firanki i wisza juz czyste i pachnace :tak:
jeszcze duze balkonowe okno zostalo z firanka ale dzis mi sie juz nie chce...za duze jest ono do mycia :-D

jam ledwo zywa ale u mnie tak codziennie:-D jeszcze nieplanowana wizyta u ortodonty, jutro tez ide bo bedzie przeswietlenie zeba robic,
a pogoda dzisiaj piekna bylo i coraz dluzsze dni:-) 8 stop u mnie:-D

owca to zes poszalala:-D
ja tez bym musiala umyc okna ale czekam az wena mi przyjdzie :-D
milej nocy
a ciacho tobie przespanej nocy zycze;-)

hejka

ja też przez to że ładna pogoda prawie w domu nie siedzę tylko łażę po działce i lesie. Dotleniam się.

Padam. Marzenka ja mam też brudne okna, pomyję przed świętami i też mam lenia do sprzątania.

reklama
Do góry