reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Witam

marzenka- pokaż Dawidka w okularach. Ja z moim musze iść do okulisty, bo tez mu oczko lekko zyzuje. Byłam z nim już 3 razy, ale za każdym razem każą jeszcze czekać, fakt faktem , że coraz mniej mu to oczko ucieka mam nadzieje, że obędzie się bez okularów.

madzia- trzymam kciuki, żeby się z mieszkaniem udało :-) dzwoń w poniedziałek z samego rana.

U nas nic nowego. Młody w środę skończył 4 latka. Chcieliśmy mu dać rower, ale niestety nie byłoo nic ciekawego i chyba przez neta zamówie i później dostanie.
Zastanawiam się nad takim 16" HYPER HERO B'TWIN - Rowery Rowery - Decathlon lub http://www.decathlon.pl/16-cop-trooper-id_8221070.html#v1532902
Dostał za to masę innych prezentów, więc poszkodowany nie jest:rofl2:

Pogoda dziś do duszy.............nic się nie chcę.

Ostatnia edycja:
reklama
hej
u nas też burza była, dziś znów się na deszcz zanosi - bez jaj mamy czerwiec a tu ciagle pada :/
Marzenko a Dawidek ma szkła cylindryczne ? bo te sa okropnie drogie, ja przed operacja za okulay wydawąłam tez ok. 500 zł w tym 100 na oprawki reszta szkła.
Z małą tez mam wizyte w czerwcu u okulistki w Św. oby było wszystko ok, ja sama jadę do Lexummedici na kontrolę, aż mam stracha :/
Kroma u nas raz tez taki cyrk był, ehs szkoda słów no ale ważne, że dzieci zadowolone ;)
Ja dzisiaj chciałam na rowery z małą iść ale lipa bo pewnie znów bedzie padało, może basen hm .. sama nie wiem pewnie zostaniemy w domu i będziemy się obijać ;)
Aneteczka 100 lat dla synka ! A co do okularów im szybciej tym większa szansa na wyleczenie wady !

Cześć. Ale mnie dziś napierdzielają zatoki. Katar mam porządny ale to grubsza sprawa i może dlatego. Muszę sobie jutro ibuprom zatoki kupić. Mój nie dawno poszedł do pracy. Pobranie broni i ruszają na przeprawę gdzieś nad Odrę a nie jak wcześniej pisałam Wisłę:tak: Jutro będzie z powrotem pod wieczór lub po południu. Zuzia lata z dzieciakami na placu a mały śpi. Kaszel nadal u obojga, nic się nie zmieniło.

madziarena -wiem, że im wcześniej tym lepiej. Ja z nim już 3 razy u różnych okulistów byłam, pierwszy raz jak miał trochę ponad rok, ale kazali czekać, bo większości dzieci do 3 roku życia oko ucieka i nie ma w tym nic niepokojącego. Jemu to oczko już dużo się naprostowało, teraz tylko tak minimalnie zezuje. Ostatni okulista wogóle się u niego zeza nie dopatrzył, ale ja widze, że mu czasem oczko jeszcze ucieka, wiec jeszcze raz z nim pójdę, to można już będzie mu zakropić oczka i sprawdzić dokładnie.Mam nadzieje jednak że unikniemy okularów, sama w dzieciństwie nosilam i nie wspominam tego za fajnie.Moze same ćwiczenia pomogą, zobaczymy.

Mój m poszedł z małym na dwór, a ja placka piękę, ciekawe czy wyjdzie, mąka mi się skończyła i dodałam mniej niż w przepisie:nerd:

CZEŚĆ Wróciłam :-D
Idę się rozpakowywać, napiszę w skrócie że było Z.ARĄB.IŚC.IE!
Pogoda nie dopisała tylko w sobotę i niedzielę a tak było super :tak:
Jak padało to tylko w nocy :-) Dzieciaki wybiegane, non stop na dworze od rana do nocy :-D
Opaleni jesteśmy na buźkach i chcemy jeszcze :-D
Wiało tam czasem okropnie jak to nad morzem ale jod nawdychany pełną gębą :D

Cześć ciacho...
Chciałam wejść do wanny, bo tam tylko prysznice... poleżeć, polenić się a tu u nas zimna woda :baffled:
I tyle miałam z kąpieli masakra.... pompy poszły niby wczoraj u nas w bloku, naprawiają.
Ach jak fajnie w domku ;-) Mężu zaraz wróci też.... był u nas na jeden dzień i noc :tak:
:rofl2: Co tam u Was?? :rofl2:

reklama
Do góry