kwiateczek
majowa mama `08
Wlasnie robie to ciasto ajerkoniakowe.mam nadzieje ze wyjdzie

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Mleko w proszku
np takie400g.![]()
Anusiasac to w sumie przepis ten sam tyle ze smarowane nim wafle ;-)
myślałam, o tym, żeby zrobić blok, ale jak pomyślałam o tym , jaki wpływ jedzenie go przez Matiego może mieć na meble i ogólny wygląd mieszkania, wybrałam wafle...jak byłam mała moja mama robiła taki blok i to zawsze w takich fajnych szklanych duzych salaterkach w takim dziwnym kształcie i jak pamiętam one do niczego innego nie były wykorzystywane
to ajerkoniak z zelatyna,tak wygladal dzisiaj,gotowy do jedzenia
ja nie przepadam za ajerkoniakiem ale ciasto jest dobrze,dzis wciaz jeszcze czuc go mocno
tam pisalo ze wlasnie najlepiej jesc na drugi dzien bo wtedy tak nie czuc

Ty jesteś pierwsza klasa!!!!!!

Ale ciasto brzmi smakowicie

spróbuje je zrobić

No to jak dziewczyny, robimy te najłatwiejsze ciasto w świecie?![]()

. Radzę wyłożyć papierem do pieczenia, bo ja np. nie lubię jak owoce dotykaja blachy-wtedy jest taki metaliczny posmak.