reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Dorotka ja mam to samo. Położna mi powiedziała że jak małą bardziej po prawej stronie czuję to znaczy że tam jest kręgosłup i jak chce żeby się obróciła to mam dużo leżeć na lewym boku albo na plecach z poduszkami pod pupą... Jak na razie nic to nie dało ale cały czas mam nadzieję...

reklama
Witajcie :-) Ale miałyście dzisiaj produktywny dzień :-D Nie pamiętam, kiedy miałam aż tyle nadrabiania...

Widzę, że nastroje ostatnio nie najlepsze no i mój do takowych się zalicza :-( Sama nie wiem dlaczego :-( Różne problemy dnia codziennego swoją drogą, no ale w końcu kiedyś musi być lepiej...

Trzymam kciuki Marzycielko - Twoja Oliwka to chyba teraz taki najjaśniejszy promyczek grudnióweczek :-D i pewnie wszystkie czekamy na nią z niecierpliwością :-)

Wszystkim chorutkim życzę szybkiego powrotu do zdrowia :-) Kurujcie się dziewczynki, oszczędzajcie no i zbierajcie siły...

Misiówka, mam nadzieję, że wbrew Twoim obawom wszystko poszło dobrze :-)

Cyprysiowa, trzymam kciuki za męża :-) a skoro jest nas tyle trzymających kciuki to musi zdać i nie ma innej opcji...

Ola2in1 witaj :-)

Dorotka, Agatkas - mój synek odwrócił się główką w dół przed samym porodem, więc co ma być to będzie... Moja Zosia też na razie rozbrykana i nie chce się grzecznie ułożyć tak jak powinna :dry:

A teraz śmigam na pozostałe wątki by poczytać, co napisałyście :-)

Dzisiaj miałam wizyte u ginki.

Malutka waży 2190, ułożona główką w dół, szyjka ok. lekko otwarta tak na opuszek.Narazie rodzić nie będę :happy2:
Krocze boli podobno dlatego, że macica wysoko i wiązadła ciągną.
Dowiedziałam się, że mam przepuklinę pępkową.... :baffled:a myślałam, że mają ją tylko dzieci. Ciekawe czy sama zniknie po ciąży?????
Pomiar UKM niestety nadal jest zły,w szczególności lewa nerka :-(.Pozostaje tylko czekać na rozwiązanie i na USG, które ma być wykonane zaraz po tym jak dzidzia zrobi pierwsze siusiu.
Kolejna wizyta 24 listopada, ma skierowanie na mocz i krew.

reklama
Do góry