Ciał bambino!!!!!!
Jestem totalnie wkurzona po dzisiejsej izycie

. Ginka dała mi zwolnienie do terminu porodu
(12.12.08). A ja potem powiedziałam, że z wizyty za tydzień rezygnuję (już wam o tym pisałam - dlatego że mam 2 - w pon USG i we wt. - u niej!!) A ona zmieniła ton na bardziej pretensjonalny - stała się niemiła, powiedziała, że zrobię co zechcę - ona zmuszać mnie nie będzie - ale w takim stanie powinnam przyjść....

. Ja powiedziałam, że jak się będę źle czuć albo będzie coś nie tak - to przyjdę.... Mówię Wam - dziś to się na prawdę przekonałam - że chodzi jej tylko o kasę!!!!!!! (potem coś o niej wspomniała - bo powiedziała jak już zapłaciłam za wizytę, że "mogę jeszcze badanie moczu zrobić..." i dała skierowanie. Ja pytam czy z tymi badaniami (wynikami) do szpitala mam isć??? a ona - "nie - wszystkie u nas się robi - a jak pani chce w szpitlu to też musi pani zapłacić...." I JESZCZE PAJACA ZE MNIE ROBI!!!! CZUJECIE??? - jak bym nie wiedziała - że u nich się bad. wykonuje.... ale już nie chce mi się gadać....)
Mam nadzieję, że już nigdy jej na oczy nie zobaczę!!!
Uważam, że to dobra decyzja (że zrezygnowałam) bo na razie czuję się bardzo dobrze, ciśnienie mam doskonałe - 120-130/80. A poza tym ja w przyszłym tygodniu będę miala już 39 tydz c. więc jak coś się będzie działo to zamierzam prosto do szpitala!!! No a poza tym mam jeszcze USG w pon. (no i nie mam tyle kasy - żeby sobie co dzięń na wizyty chodzić....

) A wy co sądzićie??
A tak poza tym (z tych milszych rzeczy ) przed rezygnacją jeszcze to powiedziała, żę już jestem gotowa do porodu - mam zrobione wszystkie badania i na razie wszystko ok!!

Więc lecę na usg za tydzień i.............. czekam na skurczyki i akcję porodową....

No i modlę się w duszku - żeby wszystko było ok - bo już nie chcę tych wizyt - tylko od razu do szpit. na porodówkę...
Wiecie co? ja wyczytałam w necie wczoraj - że lepiej chodzić do GINA - on jest delikatniejszy i nie ma doznań takich jak kobieta - więc jest jakby bardziej wrażliwy i czujny. Natomiast ginki są gorsze.... I TO BYŁA WYPOWIEDŹ GINA!!!!!!!!!! U mnie się to sprawdziło.........
Na pewno jeszcze dziś tu nie raz zajrzę....
Miłego wieczoru!!!!!!!!
WITAJ TYGRYSKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!