reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Ewelw widze że potwierdza się że kochani specjaliści robia niezlą kasę na cieżarówkach:no:

Ja na szczęście chodze prywatnie ale za każdą moją wizytę płaci firma, bo mamy wykupione w pracy takie dodatkowe ubezpieczenie i na moje szczęście firma wykupiła w centrum medycznym w którym przyjmuje moja ginka:-)
Wszystkie badania, usg i wizyty mam za darmo...oszczędziłam troszke kaski:-D a za ubezpieczenie płaci firma:tak:
Madzieńko - no ja też prywatnie chozę. (wizyta 100 zł + Usg 100 a jak 4D to 250 (także 3 wizyty w miesiącu + kaska za badania ze 100 to dla mnie naprawdę sporo kaski miesięcznie) Wiadomo, że zdrowie najważniejsze - i na to nie wolno żałować - i my z mężem jesteśmy tego zdania, ale ta "krowa" dziś przesadziła...
Także madzieńko - Ty nie "trochę" kaski oszczędzasz - a dużo!!!!
A chodzi któraś z Was państwowo? I czy jesteście zadowolone??

reklama
Ewelwz Twojej giny to swinia jest po prostu, ja mialam identyczna sytuacje w Polsce zreszta w Luxmedzie. Lekarz z jajem ale lecial tak strasznie na kase wiedzial ze w Polsce nie mieszkam niestety, ze az mi sie niedobrze robilo jak goscia widzalam. Poszlam tam kilka razy i tyle mnie widzial. Swinstwo a maja sie kierowac dobrem pacjenta. Powiem Ci tam, ze tu nie masz badania wewnetrznego praktycznie wogole chyba ze cos jest nie tak usg masz 2 razy maks 3 razy i rodzisz tylko z polozna. Nie ma co miesiac i na fotel albo kupe lekow albo jakies setne badania. My juz dzieki Bogu mamy praktycznie zielone swiatlo teraz to tylko trzymac kciuki zeby nam jak to sie mowi PRZEZ OKNO PODALI!!!:))) Glowa do gory a babsztyl sam na tym traci bo na 2 czy 3 wizytach nie zarobi tyle ile by zarobila gdybys ja komus polecila...

Ewelw ja chodze panstwowo, jestem z mojej ginki zadowolona. Na usg jezdze do jej prywatnego gabinetu i nie pobiera za to opłaty. Wiec w ciązy na wizytach oszczedziłam.

Witam ponownie....
Agacia nie stresuj sie...ja tez ciągle w kuchni siedzę i tylko myślę co by tutaj podjeść....misiek mi tłumaczy,ze teraz malutka zbiera sił i energi,zeby pozniej łatwiej jej poszło.....ale tak sobie mysle,ze jak bedzie tyle jadła to ja nigdy tego nie zrzuce,a malutka bedzie wazyła tone:p hahahhaa :-D

A poza tym to sie dzisiaj tak na wrzeszczałam, nawyzywałam,ze szok..... oczywiscie szanowne panie w urzedzie pracy jak zwylke zaskakuja swoja kompetencja i umiejetnosciami...... tak namieszały mi ostatnio, dzisiaj rano misiowi i wkoncu pojechałam tam , potem załatwiłam zwolnienie odm ojej ginki,nabiegałam sie, a one do mnie,ze okazało sie,ze jednak jest nie potrzebne,ale jak juz mam to wezma....myslałamz,e wyjde z siebie..... MASAKRA :wściekła/y:

Dziewczynki ja tez chodziłam państwowo...praktycznie do początku 7 miesiąca....potem mojej gince zabrali jakieś tam punkty i teraz za wizytę płace ,ale tylko 30zł + tam jakieś badania......Jezeli chodzi o ginekolozke to jest rewelacyjna.....

Ewelw widze że potwierdza się że kochani specjaliści robia niezlą kasę na cieżarówkach:no:

Ja na szczęście chodze prywatnie ale za każdą moją wizytę płaci firma, bo mamy wykupione w pracy takie dodatkowe ubezpieczenie i na moje szczęście firma wykupiła w centrum medycznym w którym przyjmuje moja ginka:-)
Wszystkie badania, usg i wizyty mam za darmo...oszczędziłam troszke kaski:-D a za ubezpieczenie płaci firma:tak:

Madzieńka to super masz - i powiem Ci, że oszczędziłaś sporo kaski-naprawdę zazdroszczę;-) Ja obliczyłam ogólnie i na wizyty wydałam do tej pory 1800 złotych plus badania, które też robię prywatnie-w środę mam nastepną wizytę i myślę, że jeszcze ze 2-3 razy zaliczę....:baffled:no ale cóż Dzidzi zdrowie najważniejsze:tak:

Ja pije 3 kubek herbaty z lisci malin :-D

Dzwonila do mnie kolezanka i mowila ze u nas w Bydgoszczy jest akcja wykrywania nowotworów u dzieci, trzeba dzwonic na darmowy numer i zarejestrowac. Umowilismy sie na niedziele na 15.30 :tak: Maly bedzie mial robione usg jamy brzuszne, szyi,miednicy i jaderek. Akcja jest w kilkunastu miastach w dniach 21-23. Dzieci od 9-36 miesiecy. Poszukajcie czy nie ma u Was mamuski bo napewno warto

reklama
Do góry