reklama
czesc dziewczyny;-)niewiem czy mnie jeszcze pamietacie:-(chcialam sie pochwalic, ze nasz julius juz jest:-)wody mi odeszly 10.11 i o 12.19 w poludnie, przez cc urodzil sie maly:-d:-d:-dmoje slonce mialo 3500gram i 54cm. Zycze wam wszystkim szybkich rozwiazan i jak najmniej bolesnychpozdrawiam;-)
oceancity pewnie że pamietamy:-d
wielkie gratulacje !!!!!! Drugi dzidziuś bb na świecie!!!!:-)
kana161
Mama "terrorystek" :P
Ja dzisiaj mamuśki właśnie jako tako spałam i byłam nawet siusiu tylko ze 2 razy....
Poza tym martwię się czy jak faktycznie zacznę rodzic szybciej niż będą moje wyniki to zdarzę dojechać do Gdańska do szpitala....troszkę mnie to martwi....
Poza tym martwię się czy jak faktycznie zacznę rodzic szybciej niż będą moje wyniki to zdarzę dojechać do Gdańska do szpitala....troszkę mnie to martwi....

Cyprysiowa
MamciaCypiska i Ksawerka
a mnie od wczoraj boli okropnie kosc lonowa jakby mi miala sie rozejsc za chwile. Bolala mnie juz nie raz ale nie az tak, nie moge chodzic normalnie 

Ja proponuje Ci wziąć nospę i połozyć się....a na pocztę iść jak bóle ustapią....;-)Dziewczyny jak Was tak boli podbrzusze to co robicie? Lezycie? Ja mam zamiar pojsc na poczte ale boje się, ze nie dam rady.
Ja tez musze iść na poczte bo pajac listonosz nawet nie pofatygował się wczoraj zapukać i zostawił awizo....tylko że u mnie jest problem tego typu że nie mogę wsadzić opuchniętych nóg w żadne buty....jak tak dalej będzie to na porodówkę pojadę w japonkach

reklama
tygrysku, yoka - kurujcie się, wracajcie szybko do zdrowka!!!!!
A my dostaliśmy odpowiedź negatywną o kredyt na domek...

. Jestem przyłamana.... Będziemy składać wniosek jeszcze raz - na niższą nieco kwotę - kolega mi doradził - on tam pracuje w tym banku.... I dlatego nie mogę teraz urodzić!!!!!!!!! ŻYCZCIE MI TEGO - PLEASE!!!!
Bo tak to mamy zdolność kredytową - bo nas jest 2.... a tak to komputer musiałby przeliczyć nasze dochody na 3 osóbki....

. I wtedy dochody rodzinne spadają..... (musimy szybciutko poskładać dokumenty - A TO NIESTETY TRWA OK 1-2 tyg.:-()
(A umowa o domek już podpisana - no i pół domku już stoi - jak tam byliśmy nie mogliśmy się nacieszyć....

A teraz tam nie jeździmy - bo nawet nie mamy pewności - czy będzie nasz....
)
Lecę jeszcze poczytać książeczkę...
Jak by się coś działo - to kompik mam włączony - głośniki dałam na maxa - to mnie zawołajcie - podejdę....

(humorek jako tako się trzyma....
)
Miłego dzionka
A my dostaliśmy odpowiedź negatywną o kredyt na domek...

. Jestem przyłamana.... Będziemy składać wniosek jeszcze raz - na niższą nieco kwotę - kolega mi doradził - on tam pracuje w tym banku.... I dlatego nie mogę teraz urodzić!!!!!!!!! ŻYCZCIE MI TEGO - PLEASE!!!!Bo tak to mamy zdolność kredytową - bo nas jest 2.... a tak to komputer musiałby przeliczyć nasze dochody na 3 osóbki....

. I wtedy dochody rodzinne spadają..... (musimy szybciutko poskładać dokumenty - A TO NIESTETY TRWA OK 1-2 tyg.:-()(A umowa o domek już podpisana - no i pół domku już stoi - jak tam byliśmy nie mogliśmy się nacieszyć....

A teraz tam nie jeździmy - bo nawet nie mamy pewności - czy będzie nasz....
)Lecę jeszcze poczytać książeczkę...
Jak by się coś działo - to kompik mam włączony - głośniki dałam na maxa - to mnie zawołajcie - podejdę....

(humorek jako tako się trzyma....
)Miłego dzionka