Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

az sie zagotowalam z nerwow

teraz czekam az to wyjasni ale cisnienie mam chyba powyzej 200

Witam popołudniowo ;-)
sawka ja w takim razie już zaciskam kciukaski :-)
tygrysek niestety nie było mu głupio.Właśnie wróciłam z wózeczkiem i fotelikiem....Mój Z był w domu i jak weszłam to usłyszałam że jestem walnięta w łeb ale mam sobie robić jak uważam....a teraz walnął się na kanapę i śpi....biedaczek zmęczony bo 4 godzinki w pracy byłaha i jeszcze rzucił tekstem że w końcu babcia mu po dwóch dniach obiad podała bo ja nie raczyłam mu zupki podgrzać....no ręce opadają
a ja dzisiaj zjadłam śniadanie o 7 rano i od tej pory kinder delica ale mnie oczywiście nikt nie spyta czy może głodna jestem.....
normalnie chyba go dzisiaj spakuje i karzę mu się wynosić....przebrała się miarka
![]()
Dzien Dobry Brzuchatki
YOKA i OKRUSZKU ja nie wiem co z tymi facetami sie dzieje...do mojego kolega wpadl wczoraj wieczorem pili przez cala cholerna noc rozstali sie o 6 nad ranem a teraz moj odpoczywa, bo taki zmeczony po wczorajszym...ehhh...moglby pochorowac bardziej...rozszarpac!! co gorsza nastepny kolega juz w drodze do nas i wiem ze zostaje na noc...wiec jesli laski zaczne rodzic to z nerwow a do szpitala chyba sama sie zawioze...zostanie mi jeszcze znalezc opieke dla mlodej w jakies 5 minut...pieknie co??
Jakies pomysly na kare?? Jestesmy bardzo kreatywne napewno cos wymyslimy![]()
Ale się wku.... czekam na paczke jak idiotka nawet do sklepu nie wyszlam, ale jakos juz pozno, wiec zadzwonilam do nich czy beda dzisiaj. Odbiera babka i mi mówi ze ona nie wie o zadnej takiej paczce, ze to na pewno nie ich firmaaz sie zagotowalam z nerwow
teraz czekam az to wyjasni ale cisnienie mam chyba powyzej 200
Chyba nie tylko Yoka ma problem z wózkiem![]()