xpatrysiax
mamusia Olusia :)
a w jakim to szpitalu?
W Madurowiczu w Łodzi.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a w jakim to szpitalu?
Eagar u dzieci karmionych piersią też zdarzają się niestety zaparcia :-(
Marzycielko, a może akurat to mleczko Oliwci nie służy? Wiem, że nieraz próbuje się różne mleczka zanim trafi się na to właściwie...
grrr wlasnie poklucilam sie z moim M 
teraz nie zasne tak mnie wnerwil
hehheh az z nerwow zrobilam sobie dwie duze kanapki <mniam> na poprawe humoru:-) ide do wyrka poczytac sobie ksiazeczke i moze zasne ....;-)
:-)?

No cóż zrobisz....głową muru nie przebijesz....żeby choc można zrobić na tej naszej obecnej liście żeby było po kolei to by rozwiązało cała sprawę...No patrz - Anka nie chcą wiedzieć kto urodził i kiedy... Żeby choć pogratulować - chociaż imona by wystarczyły....
Ja tu dużo nie chciałam namieszać - tylko chodziło mi o to, że jak któraś urodzi - to kopiuje listę - dopisuje swoje imię i wkleja - i każdy jest na bieżąco!!
Dziś warowałm (jak piesek przy budzie) żeby niczego nie przeoczyć.... No ale przecież nie da się cały czas... Pójdę rodzić - 4 dni mnie nie będzie i 60 stron nie nadrobię - a tak to bym wiedziała....
A ja kurcze nie wiem czy dotrwam do 1 grudnia......wszystko mnie dziś boli i mdli mnie jak nigdy.....Witam dziewczyny
a ja mam termin na 1 grudnia i chyba nie urodze wcześniej, bo się wszystko uspokoiło.
o 2 50 odeszły mi wody...jade rodzić :-)