Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
edee mnie się zdaje, że tego nie zmienisz;-)
Chyba, że zalogujesz się raz jeszcze pod innym nickiem.
Chyba, że zalogujesz się raz jeszcze pod innym nickiem.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ale to za jakas kwilke:}Kobitki, a ja mam takie inne pytanie ;-) tzn. z innej beki, otóż ja w nicku mam 24, co kiedyś ... oznaczało mój wiek, tylku, że jak to mam zmienić o oczko wyżej
, już próbowałam w ustawieniach, ale nic z tego
, przecież nie mogę wiecznie kłamać, że taka młoda jestem
Help !!![]()
bo z tego co wiem opcji takiej zmiany nie 
Eddee i co z tego, że nie aktualne - tyle miałaś jak zaszłaś w ciąże:-) moje "23" też nie oznacza wieku tylko naszą (moją i męża) szczęśliwą liczbę, która towarzyszy nam od lat - taki znak rozpoznawczy
Przypomnę - mam 27 lat:-)
pozostaje mi wieczne odmłodzenie ;-):-):-)

Zaraz Ci wrzucę na kulinaria. Sałatka w 5 min....tylko nie wiem czy lubisz takie składniki?Mam wielką prośbę zapodajcie przepis na jaką prostą i szybką salatkę. Mam ochote na majonez:-)
Teraz możesz zajrzec na naszą listę i tam mamy po kolei rozpakowane mamuski, nie musisz byc na bierząco na forum, a mamy juz 15 maluszków bo własnie Eager urodziła córcię....n o własnie, a jak tam nasi chłopcy...żaden nie szykuje się do wyjścia?ktoras jeszcze rozpakowana?
nie nadazam czytac was tak produkujecie......nie nadrobie wszystkiego niestety
!!!!!!!!!!!!Wiadomośc od EAGER: !!!!!!!!!!!
Hej o 12:40 przyszła na świat moja Tosia. 3190g 52cm.
Napisałam jej już gratulacje od nas wszytskich i ucałowania dla Tosi od wszystkich forumowych ciotek :-)