reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
KANKIYA jesce troszeczke kochana....wytrzymaj:*:*

My z misiaczkiem juz po obiadku....kapusniaczku i placuszkach ziemiaczanych:}}} pycha... Mariczce chyba tez smakowało,bo sie wierci jak szalona:p hahaa

A teraz może dam eis namówic na spacerek....:rofl2: ale to za jakas kwilke:}

Kobitki, a ja mam takie inne pytanie ;-) tzn. z innej beki :-D:-D:-D, otóż ja w nicku mam 24, co kiedyś ... oznaczało mój wiek, tylku, że jak to mam zmienić o oczko wyżej :eek::baffled:, już próbowałam w ustawieniach, ale nic z tego :sorry:, przecież nie mogę wiecznie kłamać, że taka młoda jestem :-D:-D:-D:-D

Help !! :-D:-D

Edee chyba jesteś skazana na kłamstwo :-D bo z tego co wiem opcji takiej zmiany nie :-D

edee mnie się zdaje, że tego nie zmienisz;-)
Chyba, że zalogujesz się raz jeszcze pod innym nickiem.

Eddee i co z tego, że nie aktualne - tyle miałaś jak zaszłaś w ciąże:-) moje "23" też nie oznacza wieku tylko naszą (moją i męża) szczęśliwą liczbę, która towarzyszy nam od lat - taki znak rozpoznawczy
Przypomnę - mam 27 lat:-)

No to diupa,:baffled: pozostaje mi wieczne odmłodzenie ;-):-):-)

Hej, Gratulacje dla wszystkich świeżo upieczonych Mamuś. Troszkę już bym chciała być na Waszym miejscu:), no ale na mnie jeszcze nie pora. Chociaż z drugiej strony nigdy nie wiadomo kiedy maluszek zechce do nas dołączyć:).
Jednocześnie mam cichą nadzieję, że trochę nas jednak jeszcze na ten grudzień zostanie:) .Pozdrówka

Zauwarzyłam właśnie że nawet się z wami nie przywitałam :zawstydzona/y:
Witam wszystkie rozpakowane i nie rozpakowane Mamusie;-)
Ja również jeszcze w dwupaku :tak:
Wczoraj byłam na KTG i nawet wynik mam dobry ale i tak muszę co trzy dni jeździć na to KTG ale w sumie to mi jest to na rękę bo przynajmniej co trzeci dzień nie siedzę w domku :-)
W niedzielę obejżałam sobie porodówkę i muszę przyznać że zrobiła na mnie dobre wrażenie w sumie to wogóle w tym szpitalu jest dość przyjemnie jeżeli w szpitalu może być przyjemnie:eek:
Za tydzień mam wizytę u gina i jeżeli mała będzie nadal główką u góry to będziemy ustalać z ginem datę cesarki :-(

Mam wielką prośbę zapodajcie przepis na jaką prostą i szybką salatkę. Mam ochote na majonez:-)
Zaraz Ci wrzucę na kulinaria. Sałatka w 5 min....tylko nie wiem czy lubisz takie składniki?

ktoras jeszcze rozpakowana?
nie nadazam czytac was tak produkujecie......nie nadrobie wszystkiego niestety
Teraz możesz zajrzec na naszą listę i tam mamy po kolei rozpakowane mamuski, nie musisz byc na bierząco na forum, a mamy juz 15 maluszków bo własnie Eager urodziła córcię....n o własnie, a jak tam nasi chłopcy...żaden nie szykuje się do wyjścia?

!!!!!!!!!!!!Wiadomośc od EAGER: !!!!!!!!!!!

Hej o 12:40 przyszła na świat moja Tosia. 3190g 52cm.

Napisałam jej już gratulacje od nas wszytskich i ucałowania dla Tosi od wszystkich forumowych ciotek :-)

Mysza jestes nieoceniona...... oczywiście że pozdrawiamy gorąco i gratulujemy mamie i Tosi.....i szybkiego powrotu do domciu....

A ja sie troszkę przespałam, zjadłam pyszny obiadek, który zrobił mój m i troszkę lepiej się czuję....a co dalej...zobaczymy....

reklama
Do góry