Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Gdyby to było takie wszystko proste, to już dawno bym to zrobiła, ale niestety tak nie jest i nawet nie tyle swoją robotą sie stresuję, co męża, bo musiałam mu znaleźc jakich ładunek powrotny z Belgii, bo inaczej musiałby tam koczował do poniedziałku lub wtorku, a ładunków jak na lekarstwo. Siedziałam przed laptopem non stop od 8 do 13 i wreszcie sie udało, ale jestem już tak zdołowana że szok. na dodatek listonosz przyniósł fakturę za leasing tira i odechciało mi isę już wszystkiego, płaciliśmy po 5500 zł, dzisiaj przyszło 7600zł.
Chcę zasnąc i obudzic sie dopiero na emeryturze, sorki ze tak marudzę ale musiałam sie komus wyżalic, a zaraz spadam do domu poryczec sobie, moze mi sie polepszy.
A co do główki, to też mi napiera coraz bardziej i brzuch ciągle twardy, ale nie odczuwam tego jakoś boleśnie, zobaczymy co w sobote powie lekarz, chyba ze juz sie do tej pory rozsypię.
Dagulla tak mi przykro....bidulko...ale przymajmniej szybciej bedziesz miala małego obok siebie:}}}} głowka do góry trzymam kciuki:*:*juz jestem po
no i niestety mam gestoze i musze isc do szpitala moj gin niezle sie wkurzyl na tamtego bo za mala dawke mi ustalil ze sie zaczyna od wiekszej ...aj sorki niechce mi sei tego opisywac plakac mi sie chce:-( wlasciwie moglabym isc jeszcze dzis do szpitala ale dis i tak juz mi nic nie poradza a pojade sobie jutro od rana na czczo zeby mogli wyniki porobic .
no i moj gin stwierdzil ze chce zebym jak najszybciej urodzila i zrobil mi masaz szyjki no niepowiem do przyjemnych to badanie nie nalezyniewiem co mam wam jeszcze napisac musze sie najpierw troche otrzasnac
bo juz chyba sama niewiem co pisze
tylko znajac moje szczescie w nocyu dostane skurczy
oby nie!!!
my z Zuzia idziemy jush do wyrka wygrzac sie :-) jak nei bede mogla zasnac to sie pojawie tu hehehe wiec DOBRANOC i SPOKOJNEJ NOCKI ;-)
juz jestem po
no i niestety mam gestoze i musze isc do szpitala moj gin niezle sie wkurzyl na tamtego bo za mala dawke mi ustalil ze sie zaczyna od wiekszej ...aj sorki niechce mi sei tego opisywac plakac mi sie chce:-( wlasciwie moglabym isc jeszcze dzis do szpitala ale dis i tak juz mi nic nie poradza a pojade sobie jutro od rana na czczo zeby mogli wyniki porobic .
no i moj gin stwierdzil ze chce zebym jak najszybciej urodzila i zrobil mi masaz szyjki no niepowiem do przyjemnych to badanie nie nalezyniewiem co mam wam jeszcze napisac musze sie najpierw troche otrzasnac
bo juz chyba sama niewiem co pisze
oto Oliwka YOKI w 2 dobie :-) piękna :-)