reklama

Grudniowe mamusie 2008

Justyna super, że z bioderkami Lenki wszystko ok :-)

dzieki !!!!

Pozdrowienia dla madzienki !!!!

Mamy kolejnego dzieciaczka:-D:-D:-D:-D:-D:-D

sms od Anka34
"Moja Kochana Królewna ujrzała ten świat o 9.45. Anika ma 4380g i 56 cm"

Zaraz wkleję wam fotkę, tylko kababelka poszukam :-D:-D

brawo !!! i jaka duża klusia !!! gratulacje !!!!!

hehehehe a mój męzowy przyszedł z pamięcią w ręku i mówi koniec obijania czas wziąść sie do roboty masz tu ślub do obróbki :rofl2: nie wiem czy sie śmiać czy płakac :baffled:

reklama
Cześć moje kochane!!!

Przedewszystkim ogromne gratulacje dla kolejnych rozpakowanych mamusiek!!!

Oczywiście nie ma mowy żebym nadrobiła Was kochane....

Cyprysiowa witaj w klubie...ja mam to samo z karmieniem....i mała daje popalić...

a do tego jeszcze dziś o mało nie wylądowałam w szpitalu z Oliwką.....podejrzenie ostrej biegunki i skazy białkowej......ehhh na szczęście byłam u pediatry i okazało się że to jeszcze nie biegunka bo kupka chociaż co 15 minut to jest dobrego koloru i zapachu...:-) no i na szczęście to nie skaza ale uczulenie najprawdopodobniej na proszek albo jakiś kosmetyk...
a po za tym jestem koszmarnie niewyspana...Oli w dzień śpi pięknie a w nocy daje czadu ale mam nadzieję że to się unormuje...
W każdym razie dziś mieliśmy swój premierowy...choć wymuszony spacer a mała na świerzym powietrzu spała jak nigdy....

Sciskam mocno i lece dac cyca bo córa już wariuje....:-)

Hormony daja popalic chyba :-(:-(:szok:
Wiecie co wpadlam na pomysl moze bysmy utworzyli pokoik na onecie i tam czatowali... moim zdaniem lepiej niz pisanie i dlugie czekanie na odpowiedz...
co wy na to...

wiecie co super ! kiedys z dziewczynami z forum śląsk tak sie umawiałyśmy np o 20 w poniedziałek i wchodziłyśmy na czata i było super !!!! musiałybyśmy sie kiedys zgrać na jakąs godzinke i pogadać tez fajnie !!!!

wiecie co super ! kiedys z dziewczynami z forum śląsk tak sie umawiałyśmy np o 20 w poniedziałek i wchodziłyśmy na czata i było super !!!! musiałybyśmy sie kiedys zgrać na jakąs godzinke i pogadać tez fajnie !!!![/quote
jak cos zalozylam pokoik na onecie ...
http://czat.onet.pl/ kategoria pokoiku towarzyskie
nazwa taka sama jak tu czyli Grudniowe_mamusie_2008

ZAPRASZAM :-)

Anka wielkie gratulacje !!!
a po za tym jestem koszmarnie niewyspana...Oli w dzień śpi pięknie a w nocy daje czadu ale mam nadzieję że to się unormuje...
:-)
moja Lenka też pięknie śpi w dzień a w nocy budzi sie co godzina na cyca... odsypiam popołudniami i po wieczornej kąpieli Niuńki... tak żeby się zregenerować i móc w nocy funkcjonować...

Czesc Dziewczyny!!!

Ale ja za wami tęsknie... netu jeszcze nie mam... Majka nie chce wyjść... cisza na horyzoncie więć korzystam z okazji jak tylko moge i zaglądam do was...

ale jak Majeczka wyjdzie to będe miaa co robić hihihi buziaczki :*

reklama
Witam ponownie.....ja o 14 poczytałam troszkę książkę i położyłam się zasypiając jak suseł:P obudziłam się przed chwilka,przyszedł misiaczek.... zjadłam pomoidoróweczke i teraz kombinujemy co ze soba zrobic:p hahaah

Uciekam troszke na TV do pozniej;*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry