Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Kana super, ze wszystko ok po wizycie , rozumiem, ze wyniki tez ok:-)Witam mamuśki Piątkowo....
Ja juz po wizycie i wszystko jest dobrze...szyjka mięciutka,"wyraźnie" skrócona cokolwiek to oznacza....ale rozwarcia na razie nie ma...serduszko ładnie pracuje...moja waga stoi w miejscu....a jak się zacznie to mam pędzić do Gdanska na porodówke :-)
Od dzisiaj zabieram sie za mojego misia i popedzamy malutka....hahha kolejna wizyte mam na 19 grudnia,ale to juz moge byc po wszystkim- mam tka nadzieje..... wczoraj padł mi net i juz nie mogła wejsc....zaraz mykam nadrobic zaległosci:}}}}}

a co mialas na mysli piszac wczoraj, ze je swiatecznie zdejmiesz?

i zaczynam sie martwic.. a tak wogole moj gieniu nie ma kolorowego usg a to chyba na takim tylko mozna sprawdzic:-(
Witam dziewczyny
Ja już jetsem gotowa choć niewyspana, nerwy mnie jedzą, czekam na telefon ze szpitala na którą mam się zgłosić
, z nerwów mnie czyści
.

Kana super, ze wszystko ok po wizycie , rozumiem, ze wyniki tez ok:-)
Ajj to widze, ze gatki swiateczne pojda w rucha co mialas na mysli piszac wczoraj, ze je swiatecznie zdejmiesz?
Ps.ale mi zrobilas smaka na gulasz po chinsku....
Marzycielko to nosidelko to chyba swietne rozwiazanie - corcie masz caly czas obok siebie i mozesz wiecej zrobic;-)
Co do przeplywow nie wiem o co chodzi , bo jeszcze nie mialam robionychi zaczynam sie martwic.. a tak wogole moj gieniu nie ma kolorowego usg a to chyba na takim tylko mozna sprawdzic:-(
a humorek mam dzisiaj taki sobie i tysiace mysli na minute zwiazanych z dzidzia , porodem i tym czy dam sobie rade jako mamuska...
Tygrysku albumik zarabisty!!!!!!!!!!!!!!!

wiec spytalam sie co to jest a on ze przeplywy i ze jedna to krewka dochodzaca a druga odchodzaca
Witam dziewczyny
Ja już jetsem gotowa choć niewyspana, nerwy mnie jedzą, czekam na telefon ze szpitala na którą mam się zgłosić
, z nerwów mnie czyści
.

abys do domku wrocila juz ze swoim slonkiem

:-a co do usg to powiem ci ze nie wiem czy on sprawdzal na 2d czy przelazal na 3d , ale pamietAM ZE te przeplywy jakos na kolorowo sie wyswietlaly gdyz strasznie mnie zainteresowalo to akuratwiec spytalam sie co to jest a on ze przeplywy i ze jedna to krewka dochodzaca a druga odchodzaca
![]()

:--
-( wg mnie to wazne a ja tego nie mialam robionego, bede w srode to sie o wszystko zapytam, bo ostatnio byl temat szyjki i tak byl wystraszony , ze nawet dzidzi nie zbadal ani lozyska ani nic:-(a ja tez bylam w szoku i zapomnialam sie upomniec
![]()

w srode dowiesz sie wszystkiego 
co lekarz to inna praktya i inne prowadzenie ciazy
widzisz ja np juz 4 dzien bez fenoterolu a ty jeszcze lykasz wiec pozostaje nam im zaufac i wierzyc ze jes dobrze;-)
ale spytac sie faktycznie warto;-);-) a moze robil ci te przeplywy tylko o tym nie wiesz????? gdyz ja dopiero teraz zobaczylam ze mialam z 4 razy robione a nie wiedzialam dopiero na ostatnim razie zapytalam co on mi robi

i dowiedzialam sie co