Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Aj ja tak samo 14 kg i staneło....i dziekuje Bogu....mialam taka cicha nadzieje,ze w szalonej 15 sie zmieszcze i chyba dam rade:}}}Agaciu a jak twoje dzisiejsze samopoczucie, mam nadzieje, ze bedzie coraz lepiej ,usmiechniesz sie do nas?;-)
jezeli chodzi o mojego B, to juz sie boi co to bedzie jak bede mogla
Kana mam nadprogramowe 14kgna razie waga stanela w miejscu oby tak dalej
![]()
Kankiya dzisiaj jest lepiej. Moze dlatego ze wiem ze zaraz z pracy przyjedzie ten mój i troche ze mną pobedzie, a jutro niedziela i bedziemy cały czas razem i mi troszkę pomoze. Mam takie momenty ze nie wyrabiam, niczym się nie ciesze, jedyne co mnie cieszy ze mały spi i mam chwilę oddechu. Ale jestem wyrodna matka, ale czasami mam dość.Agaciu a jak twoje dzisiejsze samopoczucie, mam nadzieje, ze bedzie coraz lepiej ,usmiechniesz sie do nas?;-)
jezeli chodzi o mojego B, to juz sie boi co to bedzie jak bede mogla
Kana mam nadprogramowe 14kgna razie waga stanela w miejscu oby tak dalej
![]()

dobrze, ze chociaz w weekandy mezus Cie troszke odciazy od obowiazkow abys mogla zebrac sily na kolejny tydzien a powiedz mi czy Twoj mezczyzna nie moglby wziac urlopu na jakis czas dopoki nie minie Ci dolek i bedziesz sie pewniej czula sama z dzidzia? a tescie gdzie sie podziali??No włąsnie nie moze wziąc urlopu bo nie ma kto go zastapic w pracyAgaciu nie pisz tak o sobie~!!!! bo kopniaki z Wroclawia poleca do Ciebie
jestes przemeczona i marzysz o odpoczynku - to normalnedobrze, ze chociaz w weekandy mezus Cie troszke odciazy od obowiazkow abys mogla zebrac sily na kolejny tydzien a powiedz mi czy Twoj mezczyzna nie moglby wziac urlopu na jakis czas dopoki nie minie Ci dolek i bedziesz sie pewniej czula sama z dzidzia? a tescie gdzie sie podziali??
. A bardzo bym chciała zeby troszke pobył w domu, ale musze dac rade.dzieki rybus wiem ze wam tez jest cięzko :-(Agatka głowka do góry...wiem ,ze łatwo sie pisze,i ze pewnie sama za jakis czas tez bede miala takiego dołka... ale wyobraz sobie teraz nas z tymi brzucholami wielkimi,cięzkimi i bez bobasków obok......tez smutko....
No włąsnie nie moze wziąc urlopu bo nie ma kto go zastapic w pracy. A bardzo bym chciała zeby troszke pobył w domu, ale musze dac rade.

uu to kiepsko.. ale mam nadzieje, ze przezwyciezysz to wszystko i staniesz sie silna mamcia
bo ja to wogole pod wzgledem czyjegos zdrowia to panikara jestem jak chol..
ahh tez boje sie poczatkow i swoich slabych nerwow