Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

po co ja to czytałam
idioci. Pozostaje sie modlic ze wszystko wporządku. Ja mam wizyte w srode u połoznej i juz malej kategorycznie zapowiedzialam ze ma czas na wyjscie do wtorku bo ja nigdzie nie ide;-):-)Myszkqa choć może sobie jakieś modły zaczniemy odprawiać czy coś.....
Tak mnie fajnie w nocy zaczął brzuszek bolec jak na miesiączkę, pobolało 20 minut przeszło.....rano to samo......pobolało przeszło....a juz miałam takie nadzieje....
Dzien dobry
Renia i Ewelew serdeczne gratulacje:-):-):-)
W koncu sie dziewczynki doczekały:-)
Myszqa z tym spokojem dzidzi przed porodem to moze prawda ale nie zawsze jak sie okazuje po Cyprysiowej. I tego bede sie trzymac bo moja wlasnie od dwóch dni tak szaleje jak nigdy, nawet zaczelam sie juz martwic bo gdzies przeczytalam ze moze dziecko owinac sie pepowiną i jak jest brak tlenu to tak sie agresywnie zachowujepo co ja to czytałam
dzwoneczka współczuje i tobie i sobie, bo strasznie mnie wkurzaja te ich głupie procedury. Trzeba czekac na wywolanie a te dwa tygodnie to jak wiecznosc tym bardziej ze nie oferuja jakies dodatkowej opieki przez ten czas, ani ktg ani usgidioci. Pozostaje sie modlic ze wszystko wporządku. Ja mam wizyte w srode u połoznej i juz malej kategorycznie zapowiedzialam ze ma czas na wyjscie do wtorku bo ja nigdzie nie ide;-):-)

zyc nie umierac...HAHAH ja jak móiwe mojemu misiowi,ze chce juz jechac i tak ma byc....ze niech boli niech nie przestaje to patrzy na mnie z takim politowaniem,ze ma u boku samosadystkeKana ja mam tak samo boli i przestaje, najgorzej bo powiedzialam mojemu i narobil sobie nadziei...i teraz co pół godziny pyta ,,jak brzuszek?,,
To mnie YOKA pocieszyłas.....:} DZIEKUJE;* tylko teraz oby u mnie to były maks dwa dni,a nie tygodnie
kana ja miałam właśnie takie bóle w noc przed porodem...;-) to są bóle przepowiadające....mogą popędzić dość szybko ale można je mieć nawet na dwa tygodnie przez porodem....;-)