Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

). Chciałabym tylko mieć pewność, że z malutką jest wszystko ok, że jest zdrowa, silna no i żebym miała ją w końcu przy sobie.
.

Ale wlasnie od jakiejs godzinki mam chyba skurcze, albo kolejne urojenia Nawet nie macie pojęcia jak bardzo bym chciała znaleźć się już na porodówce. Już nie ważne jest dla mnie nawet to, że bedzie bolało (pewnie do momentu kiedy nadejdą bóle ale ciii). Chciałabym tylko mieć pewność, że z malutką jest wszystko ok, że jest zdrowa, silna no i żebym miała ją w końcu przy sobie.
Natalka ja na Twoim miejscu, chyba bym zwariowała.
Podziwiam Ciebie i Kaje, że tak długo po terminach jesteście i wytrzymujecie to. Ja bym chyba zwariowała. Zresztą już prawie wariuje, a to dopiero dzień po terminie.
A przez całą ciążę modliłam się tylko żeby nie rodzić po terminie.![]()
Ty jeden dzień, a ja dwa dni po terminie-ciekawe ile jeszcze nasze Kruszynki nas przetrzymają
chciałabym zapoczatkowac, ale mała uparta i nieposłuchana:-):-):-)
.
po to chyba, żeby nie wykazało żadnej czynności skurczowej...Ej słuchajcie, ja wciąż bardzo nieporadnie rozpoznaję możliwości tego forum i ma prośbę: założyłam mały albumik ze zdjęciami, czy możecie powiedzieć czy go widzicie?
Bo ja jak klikam na miniaturkę swojego zdjęcia żeby wejśc w profil to nie widzę tego albumu i nie wiem o co loto...