Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Cześć dziewcynki ;-)
Jeny Paola ten opis brzmi dość masakrycznie, co ten ginol Ci zrobił?
Mi czop wypadł wraz z wodami więc nie wiem jak to jest gdy wylatuje wcześniej ale chyba nie powinno sie nic sączyć. A boli Cię podbrzusze?
Brrrr, aż mi się słabo zrobiło jak przeczytałam tego Twojego posta, współczucia

Widze ze wszystkie mamy wiekszy lub mniejszy problem z tym spaniem cholernym...I az milo przeczytac takie krzepiace slowa,az sie buzia sama usmiecha,ze sa tak zyczliwe ludki.Slyszalas Kanek?bedzie dobrze:-)Witam mamuśki
Gratuluję rozpakowanym:-):-).
Ja nadal w duecie, dziś mam wizytę u gino i kończę właśnie 39 tydzień. Ledwo żyję, ale dziś pierwszy raz od miesiąca więcej spałam w nocy:-).
Mój małżonek stracił pracę w maju, przez miesiąc się mną zajmował, gdyż bardzo cierpiałam (układ pokarmowy dawał czadu) , ale od połowy czerwca ma nową pracę i choć troszkę mniej kaski, to więcej czasu ma dla nas i nawet zapisał się na studia. Więc dziewczyny głowa do góry nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło.

Nie panikujmy z tym języczkiem maluszka Oli
Chodzi o tzw. "wędzidełko" pod języczkiem - nacina się odrobinkę. Jest to zabieg zupełnie bezbolesny a ułatwi ssanie. Pewnie dzidzia źle chwyta brodawkę i bardzo dobrze, że robią to tak szybko - zanim oboje się umęczą nieudanymi próbami karmienia.
Czasami taki zabieg wykonuje się u starszych dzieci kiedy okazuje się, że mają problemy z mówieniem. Wierzcie mi nic strasznego.
No słyszałam.....tylko szkoda mi mojego misiaczka, jak n niego patrze....zdołował sie...wiesz teraz bedzie głowa rodziny i nie chce nas zawiesc... ja tego tak nie widze,ale to jest facet....Widze ze wszystkie mamy wiekszy lub mniejszy problem z tym spaniem cholernym...I az milo przeczytac takie krzepiace slowa,az sie buzia sama usmiecha,ze sa tak zyczliwe ludki.Slyszalas Kanek?bedzie dobrze![]()