reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witam dziewczyny

Ola gratulacje mały jak aniołek-słodki:-)

Ja ciągle bez zmian, najgorsze ze znajoma ktora miala termin na styczen juz urodziła, a ja ciągle nie:no: Moja sąsiadka ma termin na 31.12 a kuzynka na 24.12 i jak tak dalej pójdzie to rozpakują sie przede mną:crazy:

Kana przykro mi z powodu utraty pracy, ale los sie jeszcze do was usmiechnie zobaczysz:-)

Dunia zdjecia super, witaj wśród nas;-)teraz dzidzia zadecyduje czy bedziesz stuprocentową grudniową mamuską;-)

reklama
Dlaczego maluszek Oli musi mieć podcięty język?:szok:. Aż mnie mój zabolał:-(.

Anoli urodzisz, ja wierzę, że już niedługo:tak:.

Dziewczyny, czy wy tez jesteście takie nerwowe. Ja na wszystkich wrzeszczę dzisiaj i aż mi głupio, bo tak na dobrą sprawę, to nie mam powodu:baffled:

Justine faktycznie musisz się naćwiczyć. A nie możesz Starszej córki po brata wysłać?

Blackwizzard trzymam kciuki, żeby Cię w końcu ruszyło. ;-) Bo stopujesz nam tu kolejkę. A kyszzzz na porodówkę!!!;-):-D

Dlaczego maluszek Oli musi mieć podcięty język?:szok:. Aż mnie mój zabolał:-(.

Anoli urodzisz, ja wierzę, że już niedługo:tak:.

Dziewczyny, czy wy tez jesteście takie nerwowe. Ja na wszystkich wrzeszczę dzisiaj i aż mi głupio, bo tak na dobrą sprawę, to nie mam powodu:baffled:
No wlasnie,dlaczego??brrr,ciarki przechodza..Kochana,nerwowe-to malo powiedziane,jutro przyjezdza tesciowa z Polski a sie tego obawiam...bo moze moja nerwowosc tak naprawde jeszcze nie osiagnela apogeum:confused::baffled::-D....

Nikado, witaj spowrotem.

Ola, serdecznie gratuluję, Maluszek slodziutki

Kana, główka do góry, nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło, za kilka chwil nie będziesz juz o tej pracy miśka pamietała. Wszystko sie ułoży.

Anoli, trzymam kciuki za ucztę wigilijną;-).

Misiówka, a czemu tylko marchewka i ziemniaczki?
Ja jem prawie wszystko i chyba Małej to nie szkodzi, bo brzuszek jej nie boli.

Justine, ja też mam nieraz szarady jak sobie poradzić z różnymi zajęciami chłopaków, do szkoły na szczęście mają kilka kroków

Witam dwupaki i rozdwojone!!
U nas wszystko ok. Tylko, że dni bardzo szybko uciekają - gdy się karmi... Nie ma czasu dosłownie na nic:-(
Misiówka - ja też na razie prawie wszystko jem i mała nie ma żadnych dolegliwości...
Dziewczynki - rozdwajajcie się szybciutko i bez komplikacji!!! W styczniu to już wszystkie będziemy o swoich maluszkach nadawać....:tak::tak::tak:
Ola - gratulacje!!!!!!!!
Miłego dzionka i wieczora!!!

reklama
A ja chyba zeschizowalam,ale 11 dni po terminie to sama sobie daje prawo:-Dale do rzeczy-poszlam sobie pod prysznic,szukam brzucha a brzuch spadl:szok:tak nagle chyba z minuty na minute,ze moge sobie dwie dlonie wlozyc pomiedzy piersi a poczatek brzucha:angry:
Druga sprawa-CYPRYSIOWA,kochana,jak znajdziesz chwilke to ja bym taaaak bardzo chciala zostac "prawdziwa"grudnioweczka:-)
A trzecia sprawa jest taka-DOROTKA23,tak mam jedna niezalatwiona sprawe,hahahah:-Djutro przyjezdza tesciowa i jeszcze nie jestem na amen z porzadkami;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry