Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witam wszystkie mamusie!!!
Jestem mężem Agaty.
Wczoraj o godzinie 13.10 żonka urodziła przez cc śliczną dziewczynke. Emilka ma 3255g., 55cm i dostała 10 punktów. Aga czuje się dobrze choć ją boli ale jesteśmy bardzo szczęśliwi.
Mam nadzieje że uda mi sie wrzucić zdjęcia...
Godzina po porodzie
Cześć dziewczyny!
My meldujemy się- w końcu rozpakowani. Bartek zaczął nam akcję po wizycie mojej rodzinki (nie ma to jak babcia poganiająca wnuczka) w zeszłą sobotę w nocy, a ostatecznie wyciągnęli mi go z brzusia 15 XII o 3.32 (wcześniej przez niemal 24 godziny próbowaliśmy go rodzić naturalnie). Miał wtedy 55 cm i 3790 g, więc całkiem spory brzdąc był z niego. Ze szpitala wypisali nas dopiero w ostatnią sobotę- więc po tygodniu od trafienia do szpitala. Co do opisu porodu- jak będę miała chwilę, to spróbuję coś niecoś skrobnąć. Teraz czekam aż Mały się obudzi, bo pewnie zaraz będzie chciał jeść, nasz mały żarłok.
Pozdrawiamy już niemal świątecznie i gratulujemy wszystkim mamusiom, które się przez ten czas naszej nieobecności rozdwoiły.
Hej dziewczynki !!!
Jest 4 rano, a ja od okolo 12 mam skurcze, coraz bardziej bolesne. Sa juz co okolo 3-4 min w szpitalu powiedzialei mi, ze jak beda co 2 min to mamy przyjechac. Wiec moze to ten dzien !!!!!!!!
)))))))))))))))))) Boli strasznieee ale jestem podekscytowana
P
Witam po ciężkiej nocy
Marzycielko, jakbyś mogła to podaj jeszcze raz ta nazwe kropelek czy czopków na wzdęcia, bo wiem ze kiedys podawałasv a nie moge znalezc
czesc kochane!!nie...nie bylam na porodowce,tylko rodzina mnie pochlania i nie mialam kiedy zajrzec wczoraj,a jeszcze komp byl formatowany itd...SWIEZYCH MAMUS,wszystkiego najlepszego!!!Black,kochana,trzymam kciukasy,bo ja juz od dzisiaj wiem na czym stoje!czyli jutro 7 rano mam sie zglosic na porodowke i bedzie wywolankoKtg nie wykazalo zadnych skurczow,ale ilosc wod jest juz za mala zeby czekac dluzej,wchlonely sie podobno...I mam nadzieje ze swieta spedzimy w domciu!!!Cmoki wielkie!!!dzieki za wsparcie,jestescie wielkie!!
Witam serdecznie wszystkie Mamusie :-)
Moja Kluska nadal w 2paku, Zośka mocno uaprta a na wizycie w sobote lekarz stwoerdził że szyjka nadal twarda i ma 2 cm (bez zmian)...
Więc mimo wstępnych planów rodzenia w Instytucie na Kasprzaka u naszej znajomej położnej, zmieniliśmy plany i jutro o 8.00 jedziemy do szpitala do wołomina (tam pracuje nasz lekarz prowadzący ciąże) na wywoływanie porodu bo to już tydzień po terminie będzie... Gin powiedział że rano puszcza wody, podłącza oksytocynę i jak do 16-17 Zośka się nie urodzi to zrobi cesarskie cięcie....
Więc jesteśmy mocno zestresowani a z drugiej strony szczęśliwi że przynajmniej wiemy co i jak....Dam jutro znać jakby co...

Hej
marzycielka to wy do tego czasu bez wózka? jak chodziliscie na spacerki?