Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Powiedzcie mi czy ściąganie szwów boli???? Bo mam jutro i mam mega stresa![]()

k.a.j.a
ollcia82
landryneczka_1982
justine07
Macie juz dostępy do albumiku. https://www.babyboom.pl/forum/grudniowe-mamy08-f258/

budzi sie przed 7 i do 16 nie spi...zasnie na jakies 2-3godziny i do 23-24znowu nie śpi....i spowrotem sie budzi przed 7,ewentualnie jeszcze na karmienie o 3...niestety jego sen nie jest twardy i co chwile sie przebudza i to spina na kupke to na baczka..ale do cyca nie chce...a ja juz taka zmeczona że padam..

Ja się muszę pochwalić, że mam aniołka nie dzieckoPrzy cycu spędza 15 góra 25min i idzie spać na około 4-5 godzin. Dzisiaj w nocy dałam jej cyca o 2.00 i spała do 7.20
Śpi grzecznie w kołyseczce albo w łóżeczku, obojętne jej to jest raczej
Teraz już od 13 cały czas śpi i pewnie wstanie dopiero koło 16.00
Prawie w ogóle nie płacze, uwielbia zmiane pieluchy i te wszystkie zabiegi higieniczne, nie płacze w kąpieli... normalnie ideał
Tylko ciekawe jak długohhahahahah
![]()

Czesc dziewczyny.
Agatkas witaj z powrotem :-). I juz po ... super .
Blizniaki jakbym widziała siebie. Mam to samo. W ogole nie ciesze sie z macierzynstwa. Wszystko zle robie. Mały nie chce mojej piersi ... jestem niedobrą matką. Płacze mi przy piersi, łapie, wypluwa, wydaje mi sie ze jest cały czas głodny, bo poje troche i zaraz jest ryk, wypluwa, za chwile łapie, wypluwa i ryk. Mam dosc. Rycze po kątach. Boze jak ja zazdroszcze mamą które nie maja problemów z karmieniem. :-( U mnie to juz się ciagnie z 3 tygodnie, ile mozna. Walcze ale sił juz mi brak.
A w ogole dziewczynki to ja mam rebusa,moja Maryska jest strasznie zachlanna na jedzenie,szybko lyka,boi sie chyba ze ktos jej tego cyca ukradnieI tu pojawia sie problem,zdarzy jej sie czasem zakrztusic,a ja panika,nie wiem w jakiej pozycji ja wtedy trzymac zeby jej nie zaszkodzic,czy do gory,czy na bok i sie krece..Pomocy kochaniutkie!!
Witaj Marzycielko-jak dobrze, że trafłam na Ciebie.Powiedz mi Kochana bo Ty karmisz butelką chyba od początku czy Twoja Mała krztusiła się przy jedzeniu-bo mojej zdarza się często i dosłownie totalny strach mnie ogarnia jak przychodzi pora karmienia:--
-(
..A w ogole kochane,foty super,jak ja zaluje ze nie trafilam do Was wczesniej...no ale;-)Zdjecia dzieciaczkow cuuuudowne!!!CUUUUUUUDOWNE przez duze C:-)