Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
darina jejku jak to, przecież wszystko było dobrze. Buziaki dla Was.Witam mamusie!!!
Ja w dość podłym nastroju z mega dołem.
Moja mała kruszynka stacaciła w piątek przytomność i byłyśmy kilka dni w szpitalu wyniki EEG głowy wyszły ze zmianami no i mamy skierowanie do neurologa.
A do tego wszystkiego mała ma atopowe zapalenie skóry i najprawdopodobniej alergie pokarmową. Mam mega doła chce mi się ryczeć po prostu
dzieki:-)mamusiu2008 kochana masz wiadomosc odemnie:-):-):-):-)
trzymaj się kochanaWitam mamusie!!!
Moja mała kruszynka stacaciła w piątek przytomność i byłyśmy kilka dni w szpitalu wyniki EEG głowy wyszły ze zmianami no i mamy skierowanie do neurologa.
A do tego wszystkiego mała ma atopowe zapalenie skóry i najprawdopodobniej alergie pokarmową. Mam mega doła chce mi się ryczeć po prostu
Witam mamusie!!!

no trudno trzeba walczyc....Witam moje kobitki:-) Jule tatuś kapie zaraz dam cyca i pojdzie luluJuz jutro po połodniu będe pisała do Was z Hiszpani;-)

ja juz nie moge sie doczekac kiedy my wylecimy do polski
;-) Dobra idę muszę się wyspac bo rano pobudka o 5
jak zalecimy na miejsce to odrazu zawitam tu do was i opowiem wszystko ze szczegółami:-) To dobrej nocy moje kochane Buzjaa:-)nawet nie wiem dlaczego tak sie stało nagle zrobiła sie cała czerwona , uciekły jej oczka do tył tak że miała same białka, i odpłynęła nie mogłam jej ocucić ale moja mama szybko zaniosła ją do siebie bo miała okno otwarte i po chwili doszła do siebie sama, ale wiecie co mnie najbardziej wku.... to że na pogotowiu nikt nie odbierał 10 minut, to mój misiek zdążył w tym czasie przybiec z pracy i nas zawiózł na pogotowie