reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Witam wieczorkiem.
Za nami miły dzień. Spędziliśmy go z naszymi przyjaciółmi, mamy dzieci w tym samym wieku. I trochę sie zrelaksowałam. A Hania wyjątkowo spała dziś 4 razy w ciągu dnia, co normalnie sie jej nie zdarza.

landryneczko

ja mieszkam w irlandii i tez wyrabialam paszport tutaj w ambasadzie polskiej...innej mozliwosci nie bylo...nawet cos takiego jak wpis do dowodu rodzica...ten paszport jest tymczasowy na rok a koszt wyrobienia to 17e :tak:

no mam nadzieje ze ja do ambasady nie bede jechac bo z Bari do Rzymu to szmat drogi i zal mi malego a wiem ze i dziecko musi tam byc:-(glupie przepisy

witajcie
wczoraj byliśmy w Kopenchadze i było dość miło, cały dzień bylismy w końcu razem...
najlepsze zyczonka dla Hani (choć spóźnione:zawstydzona/y:)
dobrze że Lenka wraca już do zdrówka, całuski dla Justyny:tak:
pozdrawiam

witajcie mamuśki:-D
nocka przespana :tak: dzień słoneczny :tak: humorek taki sobie ;-) tatuś w pracy, wiec znowuż cały tydzień same jesteśmy w domku :-(.
Niunka jeszcze sobie dosypia, a ja już od 7.00 na nogach, bo muszę się uczyć:-(, w środe jade do Lublina, bo mam 2 egzaminy-filozofia (masakra) i jezyk obcy i juz sie boje:sorry::sorry::sorry::sorry:a w maju-czerwcu czeka na mnie jeden egzamin z lingwistyki kognitywnej, no i w koncu w lipcu obrona doktoratu, ufffffffffff,wreszcie:-p :nerd:
Miłego dzionka dziewczynki:-)
ide sie uczyc:-(:crazy:

Witajcie dziewczynki...nocka - ujdzie uffff:tak::tak::tak::tak: mam nadzieje ze moje dziecko wraca pomalu do zdrowka....buziak,brzusio czysty tylko jeszcze raczki i nozki -jeszcze troszke:-(:-( no ale jest ogromna roznica;-);-)
pogoda sloneczna mam nadzieje ze sie taka utrzyma przez caly dzien-przynajmniej do spacerku:happy::happy:
za tydzien o tej porze bede juz leciec do Polski:-p:-p
życzę milego dnia , duzo sloneczka i dlugich spacerkow:tak::tak: a dla Hani spoznione -wszytskiego najlepszego:-D:-D

reklama
Witajcie

U nas fajna nocka :tak:. Teraz mały gdzies biegnie, wiecznie rusza nózkami, że tez się nie męczy. :zawstydzona/y:
Spóxnione, ale szczere zyczenia dla Hani (pyti) i Oliwki (yoki). Duzo zdrówka kochane !:happy:
U nas pogoda taka sobie, oczywiście wieje mega wiatr i robi się pochmurno.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry