reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
100 LATEK DLA HANI WCZORAJSZEJ SOLENIZANTKI :-D
Tygrysku głosik oddany :tak:(dzis juz bezproblemowo)

Agaciu w konkursie pampersa zostałam na szarym koncu niestety mam stałe łacze (ile sie nakombinowałam zeby zmienic IP komputera ale chyba kiepski ze mnie haker :sorry:)
Impreza wczorajsza udana ale padłam wieczorem ze zmęczenia ciesze sie ze kwiecien sie konczy bo świeta, urodziny Mariusza, Tomka to mnie wykonczyłt totalnie, jeszcze rocznica komunii Tomka , chrzciny Patki i wreszcie oddech :rofl2:

Mamusiu powodzenia z tą lingwistyką kogniatywną (cokolwiek to jest brzmi grożnie :szok::-D)

Blizniaki ja sie pakuję i łapię Tygryska po drodze i wpadamy razem :-p:-D:-D:-D ja UWIEBIAM morze:tak: i nawet mi nie przeszkadza ze zimne :happy:

Dziś kumpelka wpada, w piątek 1 maja wiec Maiusz ma wolne, ten tydzień jakoś przeleci mam nadzieje, acha jeszcze szzcepienie Patusi w czwartek mamy dowiem ile mój klocek wazy wreszcie

Witam mamuśki.... po wspaniałym weekendzie:)))

Przenieśliśmy moją łobuzice do spacerówki:)))) no i jest o niebo lepiej...chociaż wczoraj popołudniu Mariczka miała już dość spacerków i ryczała jak bób wracając do domku :sorry:

A tak to w czwartek moja kruszyna ma szczepienie....jejku ciekawośc mnie zżera od środka ile ta nasza kluseczka waży:p hahaah poza tym idziemy jeszcze dzisiaj na poprawiny roczku kolezanki Mariczki:)

Co do pogody to u nas dzisiaj wieje strasznie....a mamy jeszcze w planie jak tataus przyjdzie z pracy wybrac się po zakup parasolki.....bo jak to ujął mój misiek zasłanianie Mariczki od słońca wczelkimi możliwymi częsciami ciała już mu sie znudziło....:-D

Ogromne buziaczki dla solenizantów dzisiejszych i tych zaległych oczywiscie też:)))) duzzzze buziaczki:*

Leckam Was nadrobić :-)

Tygrysku głosik oddany:)

Marzycielko
kurcze przeraziłaś mnie tym postem...ja od dłuższego czasu nosiłam malutka w tym naszym nosidełku,bo ona tylko tak wytrzymywała spacerki.....

Bliźniaki....kobitko kochana ty to masz dobrze...mam nadzieje,ze pamietasz, ze zgodziłaś się nas przygarnąć( z Mariczką i misiem) i adoptować:P hahaha :-D:-D:-D

Mamuśka
ja nie wiem co ty tam studiujesz,ale powodzenia na egzaminach:p

Mopek z tego co doczytałam to nasze skarby maja w ten sam dzień szczepienie....właśnie dzwoniłam i umówiłam nas na 10:20 :)))) czekam na relacje co do Wagi:p hahah

Dzień dobry :-)

Patrysiu kochana jestes:tak::tak:

Eee tam, nie ma sprawy-my też kiedyś potrzebowaliśmy głosików :-) Dzisiaj udało mi się bez problemu zagłosować z domku :-)

Agaciu w konkursie pampersa zostałam na szarym koncu niestety mam stałe łacze (ile sie nakombinowałam zeby zmienic IP komputera ale chyba kiepski ze mnie haker :sorry:)

Mopku, Agaciu-ja tez ma stałe łącze, ale nam z kolei pomógł mój brat-dał link swoim znajomym-a jako student ma ich baaaaaardzo wielu :-D-podobno nawet zamieścił na jakim forum i internauci byli tak mili, że pooddawali głosy :-)

Dziewczyny mam do Was prośbę-zajrzyjcie proszę na intymny.

reklama
Hej mamuski

Przede wszystkim zdrówka dla wszystkich obecnych i zaległych:zawstydzona/y:jubilatów

U nas dzisiaj nocka super, Julcia spała do 6.30:tak::tak::tak:Moje kochane dziecko daje rodzicom wyspać się:laugh2::laugh2::laugh2:

Co do pogody to u nas dzisiaj wieje strasznie....a mamy jeszcze w planie jak tataus przyjdzie z pracy wybrac się po zakup parasolki.....bo jak to ujął mój misiek zasłanianie Mariczki od słońca wczelkimi możliwymi częsciami ciała już mu sie znudziło....:-D

Kanuś my mamy parasolke ale czasami to ona nie spełnia swojej funkcji:eek::eek::eek:, więc nie inwestujcie w nia dużo pieniążków:tak::tak::tak:

Blizniaki ja sie pakuję i łapię Tygryska po drodze i wpadamy razem :-p:-D:-D:-D ja UWIEBIAM morze:tak: i nawet mi nie przeszkadza ze zimne :happy:

Mopek my tez chcemy, zajedziesz i po nas???:-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry