Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no,wlasnie,lipton jak nie wiem coCiszej laski bo mi małego obudzicie
Macie mistrza;-) Tyle stron naprodukować od samego rańca![]()
A tak przede wszystkim dzień doberek
Pogoda straszna, nic się nie chce, jedynie co jest fajne to to że Krystek mi śpi i śpi a ja mogę cosik porobić. Tylko do tego potrzeba też oderwać się od kompa, ale jak Was czytam to się nie da hehehe;-)
Też jestem w szoku jak czytam o tym wyjeździe, aż przykro się robi, choć nie miało mnie tam być:-(
a wez sie jeszcze tlumacz temu gosciowi ze nic nie wypali mu z zarobku,ktorego zreszta troche sie zrzekl przez ten upust,co nie...i ja idę na śniadanko. smacznego dziewczynkiJa idę kawki sobie zrobić i zabieram się za sprzątanko póki maly śpi;-) Smacznego Kajka;-)

... padł w lezaczku i tylko go przenosłam do łózeczka 
Agaciu,bo ja jak wracam z polski to dwa tygodnie zajmuje mi przestawienie sie na ten biegunowy tryb zycia....No produkcje macie jak byście dopiero były w ciązy. Kaja a ty to chyba ostatnio masz dłuższą dobę .... no jak nigdy ... nareszcie sobie o nas przypomniałaś
Mały cos mi pokasłuje i wczoraj miał 37,8 stopni. A dzisiaj jak nigdy... padł w lezaczku i tylko go przenosłam do łózeczka
![]()
i klne przez te dwa tygodnie i bez kija nie podchodz,bo zal mi tego co zostawiam....Ale teraz juz mamy skonkretyzowane plany powrotu wiec troche inaczej...Tylko niedlugo zapomne jak moj wlasny maz wyglada,bo tak sobie wzial do serca zarabianie na dom ze lata jak kot z pecherzem i nie wie jaki jest dzien....prowadzi firme budowlana konkretnie i gra w noge zawodowo rowniez,wiec doszly treningi i mecze..I glownie rozmawiamy przez telefon...I bardzo sie ciesze ze mam Was:-)no a co, pogody niema, dziecko jakoś samo sie bawi, to ja na BB,Agacia biedne te nasze maluszki:-( Mój też katar i oczka zaropiałe od paru dni, ale o tym to na opiece powinnam;-)
Tak jak mówisz produkcja jakby ciężarne tu były jeszcze hehhee
Bidoki,cmokasy wielkie od biegunowcow dla chorowitkowAgacia biedne te nasze maluszki:-( Mój też katar i oczka zaropiałe od paru dni, ale o tym to na opiece powinnam;-)
Tak jak mówisz produkcja jakby ciężarne tu były jeszcze hehhee
Kurcze,nasz dzieć cyba sie zahartowal w temp minus 30...i odpukac ale nic sie jej nie czepia...