reklama

Grudniowe mamusie 2008

ale macie raj:-)ale macie fajnie,mnie od cywilizacji 1500 km,a do Was pewnie ze 2.....ale to nic,ja globtroter jestem na maksa,nie ma granic,nie ma odlegloscci,kaja wszedzie dotrze;-):-D

reklama
no kurna mac...jak dwie się dobiora do klawiatur to ni cosik sie nie nadrobi..... ja mam zamiar iśc na sapcerek z Mari ,a wy idziecie teraz spacku na 1,5 godzinki ja wracam i piszemy dlaej oki?????:-p:-p:-p

Bo pewnie znowu się tutaj nie odnajde :zawstydzona/y:

no kurna mac...jak dwie się dobiora do klawiatur to ni cosik sie nie nadrobi..... ja mam zamiar iśc na sapcerek z Mari ,a wy idziecie teraz spacku na 1,5 godzinki ja wracam i piszemy dlaej oki?????:-p:-p:-p

Bo pewnie znowu się tutaj nie odnajde :zawstydzona/y:

Karolinko daruj sobie spacer:-D:-D:-D:-Dbo dzisiaj z nimi to nie wyrobimy...one chyba cos brały, że tak szaleją na klawiaturze:laugh2::laugh2::laugh2:

Karolinko daruj sobie spacer:-D:-D:-D:-Dbo dzisiaj z nimi to nie wyrobimy...one chyba cos brały, że tak szaleją na klawiaturze:laugh2::laugh2::laugh2:
nic nie brałam, ale nic mi się nie chce, mam totalnego lenia, pogody niema, słoneczka niema, klopsiki wczorajsze są, polowe pytań na egzamin się nauczyłam, dziecko sobie gryzie łapki, wiec mamusia klika na bb

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry