reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
ja jak siedziałam w domu tylko z Martyna to też gotowałam codziennie a teraz to bym nie dała rady się wyrobic

nie ma sprawy:tak:narazie jesteś pierwsza bo reszta się boi:-D

a o mnie zapomniałyście:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

No w końcu Blizniaki gdzieś jadą a nie zawsze my do blizniaków:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D:-D:-D

Dziewuszki jeszcze raz dziekuję za życzonka:-D:-D:-D

Hej ja już troche posprzatalam, zostalo mi akwarium do umycia...ale Jula spi i nie chce tłuc sie kamyczkami, wiec moze jeszcze poczekać:-D:-D:-Dmam tylko nadzieje ze moje zlote rybki nie padną w sloiku:laugh2::laugh2::laugh2:

Ostatnia edycja:
a o mnie zapomniałyście:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

No w końcu Blizniaki gdzie jadą a nie zawsze my do blizniaków:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D:-D:-D

Dziewuszki jeszcze raz dziekuję za życzonka:-D:-D:-D

Hej ja już troche posprzatalam, zostalo mi akwarium do umycia...ale Jula spi i nie chce tłuc sie kamyczkami, wiec moze jeszcze poczekać:-D:-D:-Dmam tylko nadzieje ze moje zlote rybki nie padną w sloiku:laugh2::laugh2::laugh2:
blizniaki
tygrysek
agacia
madzienka

cukierek,kochana juz sobie polazlam i nie widzialam ze pytasz co gotuje,no wiec przy takim zaangazowaniu w kompa jak ja mam dzis to gotuje....nic nie gotuje,mam gotowa chinszczyzne w zamrazarce ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry