tygrysek82
Fanka BB :)
obiecuje ze rondelki schowam gleboko w szafie na te dnio to pytanie nie do mnie, bo jeśli jest tygrysek na liście, to będzie i Filipek, a wtedy i patelnia i rondelek są możliwe

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
obiecuje ze rondelki schowam gleboko w szafie na te dnio to pytanie nie do mnie, bo jeśli jest tygrysek na liście, to będzie i Filipek, a wtedy i patelnia i rondelek są możliwe

obiecuje ze rondelki schowam gleboko w szafie na te dni![]()
ja jak siedziałam w domu tylko z Martyna to też gotowałam codziennie a teraz to bym nie dała rady się wyrobic
nie ma sprawynarazie jesteś pierwsza bo reszta się boi
![]()

mam tylko nadzieje ze moje zlote rybki nie padną w sloiku

blizniakia o mnie zapomniałyście
No w końcu Blizniaki gdzie jadą a nie zawsze my do blizniaków
Dziewuszki jeszcze raz dziekuję za życzonka
Hej ja już troche posprzatalam, zostalo mi akwarium do umycia...ale Jula spi i nie chce tłuc sie kamyczkami, wiec moze jeszcze poczekaćmam tylko nadzieje ze moje zlote rybki nie padną w sloiku
![]()
kochanie, nie smuć się, już tłumaczę, 20-21 czerwca jest zjazd u Kokusi i mamusiyhy no to sie dowiedziałam:-
-
-
-(
caly czas jedziemy do kokusi i mamusimnie tez chwile nie bylo i juz sobie jada gdzies bez nas![]()
a ja mam wczorajsze klopsycukierek,kochana juz sobie polazlam i nie widzialam ze pytasz co gotuje,no wiec przy takim zaangazowaniu w kompa jak ja mam dzis to gotuje....nic nie gotuje,mam gotowa chinszczyzne w zamrazarce ;-)