reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
już trochę mamusiek się pojawiło, wiec nie jesteśmy same
pojawiam sie i znikam....:-D:-D:-D
chwiolowo nadrobiłam, przynajmniej do tego momentu, ale pewnie zaraz znów zostane w tyle, bo co chwile telefon mnie odrywa

oki czyli sprawa załatwiona, wiec proszę się zgłaszać:-)miejsca Kokusia ma dużo wiec się pomieścimy
Jak do Mamusi i Kokusi, to ja bardzo chętnie, szykujcie dla mnie miejsce.

jednak w swiat nie wyprawilam:-D:-D
nawet przez sekundkę w to nie wątpiłam, jakbyś mogla swojego Mariancia z domku pogonic, zapłakałabyś sie za nią :-D

a moj maz jeszcze dzwonil ze przyjedzie i wyobrazcie sobie jakis obiad chce:-D:-D:-Da ja przeciez do wyzszych celow jestem stworzona:szok::szok:czytaj bb..:-D:-D:-D
:-D:-D:-D

Madzienko:
Imieniny - dzień radosny, pełen kwiatów, zapach wiosny. Wszyscy złożyć chcą życzenia: zdrowia, szczęścia, powodzenia. Niech Ci słońce zawsze świeci i niech czas radośnie leci. Niech odejdą smutki, złości i powróci czas radości. Te życzenia, choć z daleka płyną jak wpatrzona rzeka i choć skromnie ułożone, są dla Ciebie przeznaczone.

to ja codziennie gotuje a moj M tylko w dni w ktore nie pracuje :-D

a ja ostatnimi czasy sie takim kurczakiem domowym zrobilam:zawstydzona/y::zawstydzona/y:i frajde mi sprawia gotowanie obiadkow dla nas czy dla Filipka:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: ale dzis mam przerwe w gotowaniu i maz ma cos na wynoc przyniesc:-D:-D:-D:-D

A Filipek juz po obiadku zjadl caly sloiczek i jeszcz e popil 60 mleczka:szok::szok::szok:

ja jak siedziałam w domu tylko z Martyna to też gotowałam codziennie a teraz to bym nie dała rady się wyrobic

Jak do Mamusi i Kokusi, to ja bardzo chętnie, szykujcie dla mnie miejsce.
nie ma sprawy:tak:narazie jesteś pierwsza bo reszta się boi:-D

Ja również Madziu życzę Ci :

Sukcesów w życiu, szczęścia w miłości
dużo uśmiechów i wiele radości.
Spełnienia wszystkich najskrytszych marzeń,
samych pogodnych w swym życiu wrażeń.
Wszelkiego szczęścia i moc słodyczy
z okazji imienin Edyta z Alankiem Ci życzy.;-):tak:

reklama
Dobra ZWARIOWAŁAM...... kobity jak Wy to robicie to tylko sam święty wie...zresztą pewnie nawet on nie :-D

Jesteście nie do nadrobienia dostarłam do strony 2590 i jak co kwielke pojawiaja mi się nowe to na tej zrezygnowałam....... nie nadrobie przperaszam.....

MADZIU KOCHANA NASZA WSZYSTKIEO NAJ NAJ NAJ MOC UŚCIKÓW I CĄŁUSKÓW, 1000 LAT ZYCIA, POCIECHY Z MALUTKIEJ I DUŻO ....HMMMMM IGRASZEK Z MĘŻOWYM:)))))

:-):-):-)
Ide do malutkiej,bno sie obudziła..... jeszcze wróce:P :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry