L
landryneczka_1982
Gość
dobra i ja znikam idziemy na spacerek 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

pojawiam sie i znikam....już trochę mamusiek się pojawiło, wiec nie jesteśmy same

Jak do Mamusi i Kokusi, to ja bardzo chętnie, szykujcie dla mnie miejsce.oki czyli sprawa załatwiona, wiec proszę się zgłaszać:-)miejsca Kokusia ma dużo wiec się pomieścimy
nawet przez sekundkę w to nie wątpiłam, jakbyś mogla swojego Mariancia z domku pogonic, zapłakałabyś sie za niąjednak w swiat nie wyprawilam![]()

a moj maz jeszcze dzwonil ze przyjedzie i wyobrazcie sobie jakis obiad chcea ja przeciez do wyzszych celow jestem stworzona
czytaj bb..
![]()

to ja codziennie gotuje a moj M tylko w dni w ktore nie pracuje![]()
a ja ostatnimi czasy sie takim kurczakiem domowym zrobilami frajde mi sprawia gotowanie obiadkow dla nas czy dla Filipka
ale dzis mam przerwe w gotowaniu i maz ma cos na wynoc przyniesc
A Filipek juz po obiadku zjadl caly sloiczek i jeszcz e popil 60 mleczka![]()
nie ma sprawyJak do Mamusi i Kokusi, to ja bardzo chętnie, szykujcie dla mnie miejsce.
narazie jesteś pierwsza bo reszta się boi

miesko smakowało 

ooon czyli powoli tworzy nam się lista, wiec tak:ja jak siedziałam w domu tylko z Martyna to też gotowałam codziennie a teraz to bym nie dała rady się wyrobic
nie ma sprawynarazie jesteś pierwsza bo reszta się boi
![]()
Tygrys heheooon czyli powoli tworzy nam się lista, wiec tak:
1. blizniaki