Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ej,ej bo ja to jestem dopiero na etapie planow...to juz jest??bedzie???nowa chata:-)???kaja ja tez wlasnie latam po stronkach z meblami kurcze wszytko urzadzic to troche latania bedzie jutro jedziemy zobaczyc na zywca sypialnie juz wybralam tylko kuchni nie moge zadna mi sie nie podoba a do nowego mieszkanka musze miec taka w literke L (naroznikowa czy jak to sie tam nazywa)co by fajnie wygladalo...
zbieraj na zjazd grudniuweczek, który ma się odbyć u mnie lub Kokusi, bo teraz już sama nie wiem, po tym co napisała Kokusia

ma to po tacie 
no widzisz, czyli mam racje, jak będziesz tak długo spać, to nic nie będziesz wiedzieć:-)kiedy robicie i wogole kto ma byc w koncu na tym zjezdzie???
moj Ale tez komarzy juz godzine ten to ma sen dopiero wstal i juz spi znowma to po tacie
![]()
zbieraj na zjazd grudniuweczek, który ma się odbyć u mnie lub Kokusi, bo teraz już sama nie wiem, po tym co napisała Kokusia
:-)oki czyli sprawa załatwiona, wiec proszę się zgłaszać:-)miejsca Kokusia ma dużo wiec się pomieścimyNo przeciez sama stwierdziłaś że u mnie byłoby najlepiej. Więc dziewczyny zjadą się do Warszawy bo najłatwiej trafic z dalej do mnie to już Ty je poprowadzisz:-)
ej,ej bo ja to jestem dopiero na etapie planow...to juz jest??bedzie???nowa chata:-)???

ja oczywiscie udalam ze nic nie wiem i zrobilam takie oczy 
dobra aktorka jestem ...

dzis obiadku nie gotuje je na miescie ...no widzisz, czyli mam racje, jak będziesz tak długo spać, to nic nie będziesz wiedzieć:-)