Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
tygrysku ja prawie 1.5 roku czekalam i szukalam mieszkanka najpierw sie napalislimy na 3 poziomowe ale mowie z malym dzieckiem nie da rady jeszcze mi spadnie ze schodow wiec pozniej szukanie innego ja juz zrezygnowalam i myslalam ze cos wynajmiemy ale moj mi zrobil niespodzienke i znajazl jednopoziomowe
jezu jak ja wam zazdroszcze ze juz meble wybieracie my nadal szumamy mieszkania i dupa nic nie ma:--( w sobte znow idziemy ogladac juz nie mam sily:-
-
-
-(
kurcze,rzeczywiscie lipa....chcecie wynajac Tygrysku czy idziecie na swoje przyslowiowe??a najgorsze jest to ze jak juz cos nam sie spodobalo to okazalo sie ze ktos inny byl pierwszy:--
-(
tygrysku ja prawie 1.5 roku czekalam i szukalam mieszkanka najpierw sie napalislimy na 3 poziomowe ale mowie z malym dzieckiem nie da rady jeszcze mi spadnie ze schodow wiec pozniej szukanie innego ja juz zrezygnowalam i myslalam ze cos wynajmiemy ale moj mi zrobil niespodzienke i znajazl jednopoziomowe))

ja tak dlugo nie przezyje
a najgorsze jest to ze ja z tych niezdecydowanych jestem i ciagle cos mi nie pasuje:-jaki slodziak,ja nie moge:-)a moja jeszcze nadal spi
nie no chcemy kupic wieksze mieszkanie :-kurcze,rzeczywiscie lipa....chcecie wynajac Tygrysku czy idziecie na swoje przyslowiowe??

dzis mam dzien lenia 

a moj maly juz nie spi i zaczyna majstrowac uwielbia wyciagac ladowarke do laptopa az zgasnie swiatelko albo kopac nozka w komputer zaznaczam ze my nadal w lozku lezymydzis mam dzien lenia
![]()