reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
:-D

jezu jak ja wam zazdroszcze ze juz meble wybieracie my nadal szumamy mieszkania i dupa nic nie ma:-(:-( w sobte znow idziemy ogladac juz nie mam sily:-(:-(:-(:-(
tygrysku ja prawie 1.5 roku czekalam i szukalam mieszkanka najpierw sie napalislimy na 3 poziomowe ale mowie z malym dzieckiem nie da rady jeszcze mi spadnie ze schodow wiec pozniej szukanie innego ja juz zrezygnowalam i myslalam ze cos wynajmiemy ale moj mi zrobil niespodzienke i znajazl jednopoziomowe:)))

a moja nadal spi

Załączniki

• 2.jpg
    2.jpg
    18,8 KB · Wyświetleń: 39
Ostatnia edycja:
tygrysku ja prawie 1.5 roku czekalam i szukalam mieszkanka najpierw sie napalislimy na 3 poziomowe ale mowie z malym dzieckiem nie da rady jeszcze mi spadnie ze schodow wiec pozniej szukanie innego ja juz zrezygnowalam i myslalam ze cos wynajmiemy ale moj mi zrobil niespodzienke i znajazl jednopoziomowe:)))

1,5 roku:szok::szok: ja tak dlugo nie przezyje:eek::eek: a najgorsze jest to ze ja z tych niezdecydowanych jestem i ciagle cos mi nie pasuje:-(:-(:-(:-(

a moj maly juz nie spi i zaczyna majstrowac uwielbia wyciagac ladowarke do laptopa az zgasnie swiatelko albo kopac nozka w komputer zaznaczam ze my nadal w lozku lezymy :-D:-D dzis mam dzien lenia :-D:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry