reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
kolo 5 czerwca podpsujemy wszytkie dokumenty wreszcie mi moj wszytko powiedzial :-D:-D:-D ja oczywiscie udalam ze nic nie wiem i zrobilam takie oczy :szok::szok: dobra aktorka jestem ...:-D:-D:-D

wreszcie nasze mieszkankooooooooooo :-):-):-):-):-) podobno kuchnia jest mala ale salon wielgachny co prawda jeszcze nie widzialam bo moj ciagle pracuje i nie ma jak isc obejrzec...
no i mpoj maly juz koniec spania mezulek zadzownil na komore i maly sie obudzil :-D:-D dzis obiadku nie gotuje je na miescie ...
gratuluje nowego mieszkanka:-)

Naprawdę???:laugh2::laugh2::laugh2:ja też...mój mąz smieje się że odbijam sobie za okres ciążowy, wtedy tylko rafaello mogłam jeść na nic innego ciągoty nie maiłam:eek::eek::eek:
A delicje mniam mniam, wczoraj kupilam sobie duże opakowanie wisniowych, wiec zapraszam, starczy i dla Ciebie Oleczko:-D:-D:-D

ok to ja juz lece na ciasteczka i oczywiscie tej naleweczki ociupinkę spróbować :-D:-D:-D

kaja ja tez wlasnie latam po stronkach z meblami kurcze wszytko urzadzic to troche latania bedzie jutro jedziemy zobaczyc na zywca sypialnie juz wybralam tylko kuchni nie moge zadna mi sie nie podoba a do nowego mieszkanka musze miec taka w literke L (naroznikowa czy jak to sie tam nazywa)co by fajnie wygladalo...
jezu jak ja wam zazdroszcze ze juz meble wybieracie my nadal szumamy mieszkania i dupa nic nie ma:-(:-( w sobte znow idziemy ogladac juz nie mam sily:-(:-(:-(:-(

:)))

Załączniki

• spie.jpg
    spie.jpg
    30,7 KB · Wyświetleń: 48
ok to ja juz lece na ciasteczka i oczywiscie tej naleweczki ociupinkę spróbować :-D:-D:-D

jezu jak ja wam zazdroszcze ze juz meble wybieracie my nadal szumamy mieszkania i dupa nic nie ma:-(:-( w sobte znow idziemy ogladac juz nie mam sily:-(:-(:-(:-(
oj tygrysku znam ten ból, 1,5 roku temu tez szukaliśmy, i na prawdę długo szukaliśmy, wiec cierpliwości życzę

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry