mamusia2008
mamusia Karolinki
niema co chodzić i nas opuszczać:-)Jezus Maria dziewczyny ja poszłam tylko małego nakarmić a mam do przeczytania 3 strony![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
niema co chodzić i nas opuszczać:-)Jezus Maria dziewczyny ja poszłam tylko małego nakarmić a mam do przeczytania 3 strony![]()
gratuluje nowego mieszkanka:-)kolo 5 czerwca podpsujemy wszytkie dokumenty wreszcie mi moj wszytko powiedzialja oczywiscie udalam ze nic nie wiem i zrobilam takie oczy
dobra aktorka jestem ...
wreszcie nasze mieszkankooooooooooo :-):-):-):-):-) podobno kuchnia jest mala ale salon wielgachny co prawda jeszcze nie widzialam bo moj ciagle pracuje i nie ma jak isc obejrzec...
no i mpoj maly juz koniec spania mezulek zadzownil na komore i maly sie obudzildzis obiadku nie gotuje je na miescie ...
Naprawdę???ja też...mój mąz smieje się że odbijam sobie za okres ciążowy, wtedy tylko rafaello mogłam jeść na nic innego ciągoty nie maiłam
A delicje mniam mniam, wczoraj kupilam sobie duże opakowanie wisniowych, wiec zapraszam, starczy i dla Ciebie Oleczko![]()

jezu jak ja wam zazdroszcze ze juz meble wybieracie my nadal szumamy mieszkania i dupa nic nie ma:-kaja ja tez wlasnie latam po stronkach z meblami kurcze wszytko urzadzic to troche latania bedzie jutro jedziemy zobaczyc na zywca sypialnie juz wybralam tylko kuchni nie moge zadna mi sie nie podoba a do nowego mieszkanka musze miec taka w literke L (naroznikowa czy jak to sie tam nazywa)co by fajnie wygladalo...
oj tygrysku znam ten ból, 1,5 roku temu tez szukaliśmy, i na prawdę długo szukaliśmy, wiec cierpliwości życzęok to ja juz lece na ciasteczka i oczywiscie tej naleweczki ociupinkę spróbować
jezu jak ja wam zazdroszcze ze juz meble wybieracie my nadal szumamy mieszkania i dupa nic nie ma:--( w sobte znow idziemy ogladac juz nie mam sily:-
-
-
-(
ślicznie, jak słodko śpi, czyli Marysia jest na miejscu--hihihi
a najgorsze jest to ze jak juz cos nam sie spodobalo to okazalo sie ze ktos inny byl pierwszy:-oj tygrysku znam ten ból, 1,5 roku temu tez szukaliśmy, i na prawdę długo szukaliśmy, wiec cierpliwości życzę
ja tez na miejscu...przyklejona do klawiaturyślicznie, jak słodko śpi, czyli Marysia jest na miejscu--hihihi