reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
a ja szukam sobie jakiegos mebla do duzego pokoju po sklepach w necie,coby mial jakas zamknieta polke czy cos takiego......bo jak widze to wszytko na wierzchu...o barek mi chodzi konkretnie,moj coraz to jakies wynalazki kupuje,wszystko stoi wyeksponowane jak w sklepie monopolowym:-D:-Di nie ma komu pic:eek:tylko zbiera...

a ja szukam sobie jakiegos mebla do duzego pokoju po sklepach w necie,coby mial jakas zamknieta polke czy cos takiego......bo jak widze to wszytko na wierzchu...o barek mi chodzi konkretnie,moj coraz to jakies wynalazki kupuje,wszystko stoi wyeksponowane jak w sklepie monopolowym:-D:-Di nie ma komu pic:eek:tylko zbiera...
zbieraj na zjazd grudniuweczek, który ma się odbyć u mnie lub Kokusi, bo teraz już sama nie wiem, po tym co napisała Kokusia

reklama

kaja ja tez wlasnie latam po stronkach z meblami kurcze wszytko urzadzic to troche latania bedzie jutro jedziemy zobaczyc na zywca sypialnie juz wybralam tylko kuchni nie moge zadna mi sie nie podoba a do nowego mieszkanka musze miec taka w literke L (naroznikowa czy jak to sie tam nazywa)co by fajnie wygladalo...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry