mamusia2008
mamusia Karolinki
no Kaja, dzisiaj bije rekordy:-)oby tylko nie zaperzyć-tfu, tfu, tfu:-)kaja ales ty sie rozpisalaaaaaaaa co zrobilas z marysiaaaa![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no Kaja, dzisiaj bije rekordy:-)oby tylko nie zaperzyć-tfu, tfu, tfu:-)kaja ales ty sie rozpisalaaaaaaaa co zrobilas z marysiaaaa![]()
jak to się nie chce, nie ładnie tak landryneczko, a nam się zawsze chce Kaju, nie??????????:-)

i nie ma komu pic
tylko zbiera...no dziewczyno, tak cale życie prześpisz:-)zmiana temeperatury albo zimno zlbo upal albo chlodno oszalec mozna normalnie dzis spalam z malym do 11 i teraz mi glowa peka![]()
no Kaja, dzisiaj bije rekordy:-)oby tylko nie zaperzyć-tfu, tfu, tfu:-)

zbieraj na zjazd grudniuweczek, który ma się odbyć u mnie lub Kokusi, bo teraz już sama nie wiem, po tym co napisała Kokusiaa ja szukam sobie jakiegos mebla do duzego pokoju po sklepach w necie,coby mial jakas zamknieta polke czy cos takiego......bo jak widze to wszytko na wierzchu...o barek mi chodzi konkretnie,moj coraz to jakies wynalazki kupuje,wszystko stoi wyeksponowane jak w sklepie monopolowymi nie ma komu pic
tylko zbiera...
uznalam ze marian jest juz dorosla i wyprawilam w swiatno Kaja, dzisiaj bije rekordy:-)oby tylko nie zaperzyć-tfu, tfu, tfu:-)

pewnie sprzedała, a sobie tylko zdjęcia wywiesiła czy powiesila, nie wiem jak to ma byc po polsku????na ścianie:-)ale wiecie o co chodzino wlasnie widze ze bije rekordy i zastanawiam sie co zrobila ze swoja coreczka![]()
do tego to mial byc cytatu re...kaja ales ty sie rozpisalaaaaaaaa co zrobilas z marysiaaaa![]()

a ja szukam sobie jakiegos mebla do duzego pokoju po sklepach w necie,coby mial jakas zamknieta polke czy cos takiego......bo jak widze to wszytko na wierzchu...o barek mi chodzi konkretnie,moj coraz to jakies wynalazki kupuje,wszystko stoi wyeksponowane jak w sklepie monopolowymi nie ma komu pic
tylko zbiera...