blizniaki2000
Fanka BB :)
oszalałyście normalnie, nie było mnie od 10, wchodze i nie wierzę 7 stron do nadrobienia
idę czytac
dopóki nie ma klientów

idę czytac
dopóki nie ma klientówObejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

dopóki nie ma klientów

Ja jade na zakupyyyy![]()

ja jeszcze nie wiem, bo u nas dzisiaj pada

hah jutro do mnie tez tesciowie przybywaja na dzien dziecka wiec mieszkanie musze ogarnac a tak mi sie nie chce:--
-
-
eek:
![]()

Agaciu ja też od kiedy jestem mamą mam taka chcice na słodyczedzień bez słodkiego to dzień stracony
potrafie na raz zjeść sama całe opakowanie delicji

ja też...mój mąz smieje się że odbijam sobie za okres ciążowy, wtedy tylko rafaello mogłam jeść na nic innego ciągoty nie maiłam

mam, dzięki kochana , buźka
NOWY LITTLE TIKES 160F MUZYCZNY OCEAN 2009 + BONUS (638762084) - Aukcje internetowe Allegro
oooooooooooooooo, landryneczka i blizniaczek z nami --hura!!!!!!!!!!!!![]()

już trochę mamusiek się pojawiło, wiec nie jesteśmy samerzeczywiscie,pewnie reszta stwierdzila ze dajemy rade i tylko nas podczytuja![]()
rzeczywiscie,pewnie reszta stwierdzila ze dajemy rade i tylko nas podczytuja![]()

jak to się nie chce, nie ładnie tak landryneczko, a nam się zawsze chce Kaju, nie??????????:-)serio serio nie nadarzam z czytaniem ze 20 stron od wczoraj nie nadrobie tego nigdy
poczytuje was ale zadko sie odzywam jakos mi sie nic nie chce ostatnio