reklama

Grudniowe mamusie 2008

Dobra to idziemy na ugodę ... Ty masz piekną buzię, a ja wagę jako taką :eek:

Eeee a tak na serio, to chodzi mi o to , że kurde skąd te plus 3 kg , no ale nie oszdzędzam się w słodyczach, ale zawsze mogłam jesc co chciałam ... no i chyba to się zmieniło :-(.
Agaciu ja też od kiedy jestem mamą mam taka chcice na słodycze:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: dzień bez słodkiego to dzień stracony:zawstydzona/y::zawstydzona/y:potrafie na raz zjeść sama całe opakowanie delicji

reklama
madzienko,wszystkiego najlepszego,spelnienia reszty marzen,bo najwazniejsze ma na imie julia,pociechy z meza,pieknych,nieinwazyjnie wychodzacych zabkow potomki i tak dalej...:-d wszystkiego naj naj naj!!my z bieguna;-)

a mnie plecy bola bardziej niz normalnie jak nie zjem troche magnezu;-)ja w ogole jestem permanentnie glodna....a jak jestem glodna to boli mnie zoladek,ale wiecie gdzie to czuje??na plecach wlasnie:-D:-D:-D:-D

Tygrysku, Agacia i cala reszta jesteście super laseczkami:tak::tak::tak:, takie zgrabniutkie jakby nigdy nie rodziłyście dzieci:tak::tak::tak:, wiec niema co narzekać, a ja zawsze miałam problem z waga:-(, cale życie na dietach, przez te holerne zaklocenia hormonalne:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ale zawsze udawało sie schudnac, a od kiedy urodzilam to nic:-(, waga ani rusz:-(, wiec cieszcie sie tym ze macie zgrabna linie, i wazycie 55kg-60kg-65kg, bo ja nawet nie wiem czy moge marzyc o takiej wadze:-(:-(:-(:-(
Kokusia moze potwierdzic jak wygladam, wiec na prawde nie przesadzam, a uwierzcie mi buzia to nie wszytsko:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Obiecalam ze nie bede wracac do tego tematu, ale nie moge wytrzymac:no::no::no:, kiedy takie super figurowe laski narzekaja:no::no::no:
Ale sie rozpisalam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
przpraszam, ale mi ulzylo:-):-):-):-)

Mamusiu,ja tez miewalam problemy z waga,kazde male zmartwienie konczylo sie przy lodowce i 2 kilo wiecej...a jak urodzilam mala to zwariowalam,waze 56 kilo przy 168 cm,jem jak to moj maz mowi jak chlop pracujacy w kamieniolomach,nie wiem o co chodzi....:tak:

reklama
a poza tym jeszcze chcialam dodac MAMUSIU
ze jestes tak sliczna dziewczyna o niespotykanej urodzie ze grzeszysz mowiac ze cos jest nie tak....niejedna Ci zazdrosci tego buziala jak z obrazka:tak::-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry