reklama

Grudniowe mamusie 2008

Kurde Kaja ty tak fajnie wyglądasz, a ja mam 54 kg i 168 cm i tak jakos wygladam, sama nie wiem ...

Mamusi, ja wiem ze jest ci źle i cie rozumiem. I wiem ze cię wkurza to ze my narzekamy. Ale na pewno schudniesz to tylko kwestia czasu.

A ja tak tylko proszę po cichutku, zebym miała ładniejszy brzuszek i mniejsze uda. Tak tylko tyciu tyciu ... :sorry:

reklama
a poza tym jeszcze chcialam dodac MAMUSIU
ze jestes tak sliczna dziewczyna o niespotykanej urodzie ze grzeszysz mowiac ze cos jest nie tak....niejedna Ci zazdrosci tego buziala jak z obrazka:tak::-)
dziękuje kochane za pocieszenie, ale uwierzcie mi uroda to nie wszystko, buzia to nie wszystko, liczy się jak się ktoś czuje, a ja się czuje fatalnie i koniec, oki zmieniamy temat-jakie macie plany na weekend?

Oj dziewczyny poszalałyście z tą produkcją. Ja mam dzisiaj męża w domu więc ciężko tu z Wami siedziec a jeszcze się wczoraj pokłuciliśmy więc dzisiaj trzeba to wszystko ponadrabiac:-D

no to dziewczyny zapraszam na zlot do mnie co prawda mam tylko 40 metrow mieszkanie i 40m taras, ale jakoś się zmieścimy, dla chcącego nic trudnego:-)

Mamusia ale ten zlot miał byc u mnie:-D Ok to jak dobijecie juz do Natalii to zapraszam do mnie bo to niedaleko:tak:

jaki macie fotelik??
my mamy 0-25kg i jesteśmy bardzo z niego zadowolony bo służy już drugiej pannie:tak:
Co ja tam jeszcze miałam naskrobac:baffled:? A już wiem Agaciu i Duniu trzymam kciuki za małych smarkatków

Madziu
Żyj tak, aby każdy kolejny dzień był niesamowity i wyjątkowy. Wypełniaj każdą chwilę tak, aby potem wspominać ja z radością. Czerp energię ze słońca, kapiącego deszczu i uśmiechu innych. Szukaj w sobie siły, entuzjazmu i namiętności. Żyj najpiękniej jak umiesz. Po swojemu spełniaj się. Tego wszystkiego oraz dużo więcej życzę Ci z okazji imieninek

Oj dziewczyny poszalałyście z tą produkcją. Ja mam dzisiaj męża w domu więc ciężko tu z Wami siedziec a jeszcze się wczoraj pokłuciliśmy więc dzisiaj trzeba to wszystko ponadrabiac:-D

Mamusia ale ten zlot miał byc u mnie:-D Ok to jak dobijecie juz do Natalii to zapraszam do mnie bo to niedaleko:tak:

my mamy 0-25kg i jesteśmy bardzo z niego zadowolony bo służy już drugiej pannie:tak:
Co ja tam jeszcze miałam naskrobac:baffled:? A już wiem Agaciu i Duniu trzymam kciuki za małych smarkatków

Madziu
Żyj tak, aby każdy kolejny dzień był niesamowity i wyjątkowy. Wypełniaj każdą chwilę tak, aby potem wspominać ja z radością. Czerp energię ze słońca, kapiącego deszczu i uśmiechu innych. Szukaj w sobie siły, entuzjazmu i namiętności. Żyj najpiękniej jak umiesz. Po swojemu spełniaj się. Tego wszystkiego oraz dużo więcej życzę Ci z okazji imieninek
a o co się kochana pokłóciłaś?:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry