reklama

Grudniowe mamusie 2008

witajcie kochane......

z Polski wrocilismy we wtorek....smutno tak ze hej:-(:-(:-(:-(:-(
no ale coz....
chcialam sie juz wczesniej odezwac i przywitac no ale najpierw myslalam ze uda mi sie wac jakos nadrobic a zeby z jakos sciema nie wyskoczyc...no ale krotko....NNNIIIIEEEE MA SZANS BYM WAS NADROBILA....:szok::szok::szok::szok::szok:kladac sie spac i rano jak wchodze na kompa to zaqs dolatuje mi kolejnych 10 stronek do czytania....rozkladam rece....

ogolnie....
urlopik udany,Alex wybawiony a dla mamy 2 kg do przody.....:no::no::no:
ale BEZCENNE:-):-):-)
buzxiaki dla "starych" mamusiek i tych nowych takze:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Witaj z powrotem :tak:

reklama
witajcie kochane......

z Polski wrocilismy we wtorek....smutno tak ze hej:-(:-(:-(:-(:-(
no ale coz....
chcialam sie juz wczesniej odezwac i przywitac no ale najpierw myslalam ze uda mi sie wac jakos nadrobic a zeby z jakos sciema nie wyskoczyc...no ale krotko....NNNIIIIEEEE MA SZANS BYM WAS NADROBILA....:szok::szok::szok::szok::szok:kladac sie spac i rano jak wchodze na kompa to zaqs dolatuje mi kolejnych 10 stronek do czytania....rozkladam rece....

ogolnie....
urlopik udany,Alex wybawiony a dla mamy 2 kg do przody.....:no::no::no:
ale BEZCENNE:-):-):-)
buzxiaki dla "starych" mamusiek i tych nowych takze:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Witaj Pyciolku myslalam dzis o Tobie:tak::tak::tak::tak:

witam!!!
poddaje się:wściekła/y:ja miałam do nadrobienia 55 stron od wczoraj i jutro już nie będe nadrabiać jak tyle napiszecie:szok:
tak apropo to fajnie sę was czyta ale czasu mało niestety:szok::szok::szok:
madzienka sto latek:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
landryneczko inaczej sobie ciebie wyobrażałam:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D myślałam że masz czarne krótkie włosy i że jesteś z tych wiekszych kobiet:-D:-D:-D:-D:-D:-D
ja jeszcze dziś jedna nocka i wekend:tak::tak::tak::tak: wreszcie bo mnie strasznie wymęczyły te nocki:shocked2:
a chciałam powiedzieć że lubię ciebie mamusiu i wszystkie was dziewczynki lubię, jesteście kochane!!!!

Pyciolku witaj:tak:No dziewczyny się ostatnio rozszalały i produkcja tu odchopdzi masowa:-D
Zozakoza my Ciebie też lubimy:tak:I wogóle teletubisie bardzo się kochają:-D:-D:-D;-):-D:-D:laugh2::laugh2:

Pyciolek witaj kochanie wkoncu sie odezwalas:tak:Ale dzis masowa produkcja:cool2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Jesu w końcu nadrobiłam...masakra.....:rofl2::rofl2::rofl2:
Pyciolku witaj spowrotem.... kurcze ja też się tak ostatnio zastanawiałam gdzie ty byłaś jak Cie nie było.....:-p

Nasza mała nie spała dzisiaj okolo 18,bo przyszedł dziadzius...i tak marudziła, cycusia nie, spaćku nie, lulanie nie....zrobilismy szybciej kąpiel, szybciej kaszka i mała już śpi.....nono fajnie....tylko pewnie wczesniej jutro wstanie :sorry::sorry::sorry: strach się bać.....

Leckam resztę poczytać;)

reklama
Pyciolku a jak maly zniósł podróz samolotem??Jak tam w Polsce??Lepiej niz w Irl?:-pMy lecimy 1 lipca i juz sie nie moge doczekac:-):rofl2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry