Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Nie masz żadnych obaw co do lotu?Bo ja lecę do Francji za tydzień i powiem szczerze że mam takie troszkę lekkie obawy
![]()
"............Jest niezbędnym budulcem układu kostnego. Dziecko prawidłowo rozwija się i prawidłowo kształtuje się jego układ nerwowy.
Znajdziesz go w nabiale: mleko chude, jogurt chudy, żółty ser i twaróg, w zielonolistnych warzywach, pomarańczach, morelach (zwłaszcza suszonych), soji i rybach..........":-)
trochę się boję ale wyczytałam i w madrych książkach i w necie i moja gin mi powiedziała i nawet taki staaaaaaaaary pan gin co powinien przeciez miec średniowieczne poglądy, że lot samolotem nie szkodzi dziecku. Czytałam tylko, że jak mama ma problemy z ciśnieniem to chyba nie bardzo może latać. Ale oczywiście, że trochę się boje i lotu i upałów i jedzenia i wszystkiego.
. Wszędzie mówią o tym, że delikatne głaskanie i mówienie do maluszka pomaga nawiązać więź, ale w ciążach "problematycznych" rzeczywiście nie wolno. Natomiast, z masowaniem sutków trzeba uważać, bo to pobudza wydzielanie oksytocyny - hormonu powodującego skurcze dna macicy w czasie porodu.