Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
)n jeju!!!!!!!! monia a gdzie trzymalas wozek?????cze dziewczyny ale jestem zła dzis w nocy ktos ukradł malutkiej wozek i została bez wozeczka:--
-(a na dodatek mala ma biegunke od wtorku w czoraj dostałysmy skierowanie do szpitala jak jej dzis nie przejdzie to najblizszy tydzien spedzimy go w szpitalu :-
-
-(buziaczki dla was

na klatce schodowe wirem ze to glupota ale nie myslalam ze ktos sie zlakomi na wozek ale sasiadowi ukradli rowern jeju!!!!!!!! monia a gdzie trzymalas wozek?????![]()
kurcze ale bym byla zla:-na klatce schodowe wirem ze to glupota ale nie myslalam ze ktos sie zlakomi na wozek ale sasiadowi ukradli rower

slow brakuje!!!!!!!!!!!!!!!!! osatnio moj przechodzil obok takiego bezdomnego co na odpicowanym wozku wiozl makulatre i takie tam , ale tez ktos na sprzedaz mogl zabrac
nie no poprostu ci ludzie sa .......................
Dzień Dobry mamusie...ja znowu z zaległościami:-( jakaś jestem bez zycia...u lekarza byla na badaniach też..teraz czeka mnie usg nerek i badanie moczu....a ogólnie to ta pogoda mnie dobija...ciągle padaaaaa lalalalala
mam nadzieje że u was lepiej
a no i w końcu pochwalę się że w Srode w nocy,znaczy sie nad ranem o 2 zostalam ciocia moja siostra urodziła sliczna dziewczynke Lusie-Blanusie :-) i oczywiście dziś zwalalamy jej sie z mama i dziadkami na głowe
![]()

cze dziewczyny ale jestem zła dzis w nocy ktos ukradł malutkiej wozek i została bez wozeczka:--
-(a na dodatek mala ma biegunke od wtorku w czoraj dostałysmy skierowanie do szpitala jak jej dzis nie przejdzie to najblizszy tydzien spedzimy go w szpitalu :-
-
-(buziaczki dla was
Olcia u nas dzisiaj pieknie....słoneczko na bezchmurnym niebie,tylko wiaterek brzydko wieje....Gratulacje dla siostry dzielna kobitkaDzień Dobry mamusie...ja znowu z zaległościami:-( jakaś jestem bez zycia...u lekarza byla na badaniach też..teraz czeka mnie usg nerek i badanie moczu....a ogólnie to ta pogoda mnie dobija...ciągle padaaaaa lalalalala
mam nadzieje że u was lepiej
a no i w końcu pochwalę się że w Srode w nocy,znaczy sie nad ranem o 2 zostalam ciocia moja siostra urodziła sliczna dziewczynke Lusie-Blanusie :-) i oczywiście dziś zwalalamy jej sie z mama i dziadkami na głowe
![]()

takze od tamtej pory nic nie zostawiam,lekcja na całe życie
to strach pomyslec co by się działo gdybysmy mieszkali na slumsach...chociaz nie powiem kilka wózków na klatce stoi....ciekawe który pójdzie pierwszy na odstrzał