reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Cześć :-)

No nareszcie już po długim weekendzie :zawstydzona/y:, aż mi głupio, że tak długo mnie z Wami nie było, ale myślę, że teraz uda mi się tu bywać częściej, no przynajmniej w tygodniu :tak:, zmykam zobaczyć co i ile naprodukowałyście pod moją nieobecność :-p:-D:-D:-D

Wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych solenizantów :tak:

Hejka Pati po obiadku dzis pierwszy raz gluten jej dałam czyli manny troche i czekam co bedzie:szok:
a ja leciutko kalafiorek i ziedmniaczki bo musze wreszcie gabaryty zmniejszyc
suknia na slub wciaz nie kupiona a na chrzciny znalazłam spodnice ale wszystko nie tak, do bani i wogole bleee :no::crazy:

Witajcie
U nas nocki juz lepsze od kiedy małego lżej ubieram.
Pogoda taka sobie, numor tez. Mału robi sobie drzemkę a ja jem śniadanie dopiero.

Kaja trzymam kciuki zebyscie się szybciutko uporali z tymi papierami.
Ola gratulację dla siostry.
Bliźniaki miłego dnia w parcy.

Sto latek dla Bartusia i Karolinki.
juz jestesmy,spotkanko z babka z banku o godz 13,wyszlismy o 13.15:-D:-D
Babka zawiedziona bo zadnych dodatkowych opcji ubezpieczeniowo-emerytowo-oszczednosciowych nam nie wcisnela,juz napewno wiadomo, ze woli jak amo sam zalatwia sprawy swojej firmy,bo mu wszystko sprzeda..:-D:-Dmoze juz i spodnie ubezpieczyl:confused2::-D:-D:-D...Mala zostala z wujkiem,swoim chrzestnym,jak wrocilismy to chyba od bardzo dawna nie widzialam jej tak rozbawionej:-)

Kajaczku no to musisz częściej maluchną z wujaszkiem zostawiać...

Mopku kochana głowka do góry....na bank cos znajdziejsz takiego,ze szał bambino :)

A my zaraz chyba uciekamy na spacerek :0 tak ładnie śłoneczko świeci,ze szkoda tracic czasu :) buziackzi do pozniej;*

No i otworzyli u nas nowy ciucholand i mamusia idzie pobuszować....a nóz cosik szałowego sie znajdzie:p hahaha

ponawiam prośbe podrzuccie mi jakis fajny przepis albo pomysł!!!!

Madzienka, nie wiem, czy lubicie szpinak, ale mój G robi pyszne naleśniki ze szpinakiem i kurczaczkiem z zapiekanym serkiem`:-) Pycha...

nie wiem co dokładnie byś chciala Madzieńka, ale znam dwa takie fajne: mięsko mielone zrobione z warzywkami, i tak fajnie wzdłuż talerza sie układa z kaszą i surówka:marchewka z jabłkiem, drugi taka potrawka chińska curry ze schabem i warzywami podaje sie z ryżem, albo tzw, stir fry, coś jak chiński nudells np. z krewetkami, warzywami, jak nie lubicie krewetek może byc np. kurczaczek albo kaczka tez super smakuje, albo kurczak słodko-kwaśny z ryżem, to zależy od waszego gustu, jeśli coś z tego Cię interesuje to daj znac wyśle Ci przepis na priva chyba ze na kulinarny,
o nudelsa musze zapytać męza bo on jest w tym specjalisty, robi te zsuper muszle w bialym winie jakbyś chciała tak elegancko z przystawką ewentualnie brie panierowany, ale to tez musze go zapytać, tylko, że dam radę napisac dziś wieczorkiem dopiero, może być?

Ale mi smaku narobiłaś, Mmm, krewetki...pyszności.

oo matko...wstawiłam pranie i poszłam na spcer..wracam a tu od 3 pietra do parteru woda..wąż mi pękł :zawstydzona/y::zawstydzona/y::-(ile sprzątania...oby tylko sąsiadów nie zalało:no:

O rany, no mam nadzieję, że sąsiadów ominęło...

Hejka Pati po obiadku dzis pierwszy raz gluten jej dałam czyli manny troche i czekam co bedzie:szok:
a ja leciutko kalafiorek i ziedmniaczki bo musze wreszcie gabaryty zmniejszyc
suknia na slub wciaz nie kupiona a na chrzciny znalazłam spodnice ale wszystko nie tak, do bani i wogole bleee :no::crazy:

Mopeczku kochany, na pewno coś znajdziesz. Ja też się wkurzam, jak muszę sobie kupić spodnie. Za to buty uwielbiam kupować :tak:

A mój Młody przed chwilą zrobił mi taką awanturę, że ho ho. Myślałam, ze glodny i na siłę mu zupkę wciskałam, a on ryk i koniec. Okazało się w końcu, że chciał się przytulić do cycusia i zasnąć. To dziwne, bo trzy godziny temu wstał, a on z tych, co nie lubią spać w dzień....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry