k.a.j.a
mammmmamam
tu ja jestem nie w temacie...nie to ze moj mnie obrazil bo to nie tak...tylko poprostu tez stwierdzil ze nie potrafie czegos do konca doprowadzic:--(nie dosc ze samej bylo mi z tym ciezo to jeszcze on tak samo stwierdzil...:-
-(
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
tu ja jestem nie w temacie...nie to ze moj mnie obrazil bo to nie tak...tylko poprostu tez stwierdzil ze nie potrafie czegos do konca doprowadzic:--(nie dosc ze samej bylo mi z tym ciezo to jeszcze on tak samo stwierdzil...:-
-(
tu ja jestem nie w temacie...

Landrynka zwierzaj sie,bo ja nie w temacie dzisiaj..kto jest w ciazy????????????Mnie to jedno przychodzi do głowyciąża;-);-);-);-);-)
![]()
jestesmy,tzn my kaja jestesmydobra juz nie smuce bo zescie pouciekaly....

Landrynka zwierzaj sie,bo ja nie w temacie dzisiaj..kto jest w ciazy????????????
tygrysek mi napisala ze objawy jakie mam a pisalam wczesniej wskazuja na to ze w ciazy jestem![]()
a mozesz byc;-)??tygrysek mi napisala ze objawy jakie mam a pisalam wczesniej wskazuja na to ze w ciazy jestem![]()