Cyprysiowa
MamciaCypiska i Ksawerka
blizniaki ja moge przyjsc ze swoja inka bo mam jej pod dostatkiem tylko mleka mi użycz 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Nie ma sprawy, dawaj do mnieblizniaki ja moge przyjsc ze swoja inka bo mam jej pod dostatkiem tylko mleka mi użycz![]()
.aJ Bliźniaczku no to miłego wieczorku z mężowymSpadam robić Małej kaszkę, bo tatus ją kąpię i zaraz trzeba nakarmic i polożyć
a potem ja do kąpieli i biezremy się z mężowym za szampana i truskawki, pozazdrosciłam Madzience.
Spokojnej nocki babeczki

Cyprysiowa ja mam i inke i mleczko dawaj do mnie bedziesz miala troskzu bliźejblizniaki ja moge przyjsc ze swoja inka bo mam jej pod dostatkiem tylko mleka mi użycz![]()
hihi no ciut blizej rzeczywiscie ;-)Cyprysiowa ja mam i inke i mleczko dawaj do mnie bedziesz miala troskzu bliźejhahah
Ja bym mojego opierdzielila jescze ze teraz to sie klade spac
Zreszta moj jak zamyka oczy, tfu jak przytyka glowe do poduszki to juz spi wiec nie mialby szans na zaczajenie... 
Ej kobitki tylko smaka robicie a ja jeszcze nie moge:-(Spadam robić Małej kaszkę, bo tatus ją kąpię i zaraz trzeba nakarmic i polożyć
a potem ja do kąpieli i biezremy się z mężowym za szampana i truskawki, pozazdrosciłam Madzience.
Spokojnej nocki babeczki