mamusia2008
mamusia Karolinki
:-d:-d:-d:-d:-dwylazic z krzaczorow ale to mi szybciutko:-d:-d:-d
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
:-d:-d:-d:-d:-dwylazic z krzaczorow ale to mi szybciutko:-d:-d:-d

, na brzegu leży zdechła ryba a metr od niej bawią się dzieciaki a fuj a fuj
. A poza tym że syfiaście to było milutko:-).u mnie podobnie :-(, jak nie jest na rączkach to drze tego ryjkaNO;-)
kurcze,przezylam koszmar jakis,bylam w tym banku,jakies 15 minut i wszystko bylo looz....ale jak wyszlam,zaszlam po jakies zakupki,pierdu,pierdu,a moje najedzone,przewiniete dziecko sie drze w nieboglosy,bo chce zeby ja z tego wozka wyciagnac....ludzie sie na nas gapia jak na jakies czuby zielone...
a ta sie drze
generalnie prawie caly czas sie drze,nie ma znaczenia,czy jej super,czy zle,czy mokro,czy sucho.....wrzeszczy
jak siedzi w lezaczku dluzej niz 10 minut,jak mnie nie widzi dluzej niz dwie.....i tak w kolko
to jest zamach na moje zycie normalnie
drze sie od rana do nocy z malymi przerwami.....
, i nie chce jeść zupek do tego stopnia że potrafi wszystko co mu wcisnę zwrócić
, tak mnie dzisiaj zajerzył że włożyłam go do łóżeczka i dar się z 10 minut, podeszłam do niego , uśmiechnął się to go wzięłam i jeszcze ostatnią łyżeczkę zupki a ten ją wypluł i wytarł se buźkę w moją koszulkę 
, ludzie co za charakterek
U nas pogoda sie zepsula
A mys wlasnie wrocilismy odemnie z pracy, bo dzwonili juz za mna od 3 miechow, ze bezemnie sobie nie radza
WIec ustalislismy, ze wracam 7 wrzesnia

Na pol etatu narazie od 13 do 17, ale i tak sie boje o moja mala zabke

Jakos to bedzie:-( A Ozi zrobil furore, wszystkim sie podobal, ale nie omieszkal orzygac jednego komputera
Wiec ucieklismy szybko bo obciach 
Twoje nozki zreszt tez